به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دانشمندان فسیلهایی را کشف کردند که ممکن است قدیمیترین عضو شناخته شده گروه دایناسورها باشد که به عنوان "تیتانوسورها" شناخته میشود؛ این موجودات شامل بزرگترین حیوانات خشکی در تاریخ زمین بودهاند.
پایگاه خبری "CNN" در این باره نوشت محققان روز دوشنبه توضیح دادند که این فسیلها گونهای دایناسور به نام "Ninjatitan zapatai" هستند که ۱۴۰ میلیون سال پیش در دوره کرتاسه زندگی میکردند؛ آنها "Ninjatitan" را به عنوان گروهی از دایناسورهای گیاهخوار گردن دراز که روی چهار پایه ستون مانند راه میروند، شناسایی کردند.
بقایای اسکلتی ناقص این دایناسور در بیابان "پاتاگونیان" آرژانتین، در جنوب شهر "نوکن" کشف شد؛ محققان گفتند که "نینجیتیتانها" نشان دادند که تیتانوسورها نخستین گروه شناخته شده در زمین هستند.
بیشتر بخوانید
"پابلو گالینا" محقق ارشد این مطالعه و محقق "شورای ملی تحقیقات علمی و فنی" آرژانتین (CONICET) در این رابطه گفت: «این قدیمیترین کشف شناخته شده است؛ نه تنها در آرژانتین بلکه در سراسر جهان.»
محققان همچنین گفتند که وجود چنین تیتانوسوری در "پاتاگونیا" این ایده را تایید میکند که تیتانوسورها از نیمکره جنوبی منشأ گرفتهاند؛ این یافتهها در مجله علمی "Ameghiniana" منتشر شد.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/