به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه کتلت قارچ و گوشت را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
سیب زمینی (متوسط) ۳ عدد
پیاز ۳ عدد
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۳ عدد
قارچ (خرد شده) ۳ پیمانه
روغن به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار لازم
زعفران (آبکرده و غلیظ) ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
بیشتربخوانید
آموزش آشپزی؛ از فوت و فنهای کورن داگ سوخاری و دم کباب خوشمزه تا شیرینی تیرامیسو حرفهای + تصاویر
طرز تهیه
در ابتدا ۲ عدد پیاز و ۱ حبه سیر را رنده کنید.داخل تابه روغن بریزید و پیازها را در آن نیمه سرخ كرده و بعد سیر را با كمی نمك مخلوط كنید تا به هم نچسبد و بعد به همراه پیاز تفت دهید تا نرم شود و بعد نمك و فلفل ر ا اضافه كنید.
در تابه ای جدا مقدار كمی روغن و آبلیمو ریخته و قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها سرخ شوند و آب قارچ ها کشیده شود ، پس از سرخ شدن آن را به پیاز اضافه كنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
سیب زمینی ها را با مقداری نمك و آب بپزید ، پس از پخت سیب زمینی ها پوست كنده و خوب بکوبید تا له شوند.
در ظرفی مناسب ۱عدد پیاز و سیر باقی مانده را رنده كرده و به همراه گوشت چرخ کرده ، سیب زمینی های له شده ، تخم مرغ ها ، نمک و فلفل با دست خوب ورز دهید تا مایه کتلت یکدست شده و حالت چسبندگی داشته باشد.
دستان خود را مرطوب کنید و مقداری از مایه کتلت بردارید و کف دست تان خوب پهن کنید.
حدود ۱تا۲ قاشق از مایه قارچ در میان مایه کتلت بریزید و از اطراف با دست مایه کتلت را جمع کنید دقت کنید مایه قارچ به بیرون نفوذ نکند ، با دست به مایه کتلت شکل دهید و تمام کتلت ها را به همین صورت آماده کنید.
داخل ظرفی مقداری آرد الك شده بریزید سپس کتلت ها را به نوبت داخل آرد بزنید دقت کنید آرد زیادی دور کتلت ها نباشد ، این کار برای جلوگیری از خرد شدن یا چسبیدن کتلت میباشد
هر دو طرف کتلت ها را داخل روغن سرخ کنید تا برشته شوند سپس کتلت ها را در ظرف بریزید و بهمراه سالاد و چاشنی دلخواه سرو کنید.
سایر نکات
در صورت تمایل به جای آرد معمولی از آرد سوخاری استفاده كنید
در زمان اضافه کردن پیاز رنده شده به مایه گوشت با فشار دست آب اضافی پیاز را بگیرید
مقدار تخم مرغ ها بسته به اندازه آنها دارد ، ابتدا 2 تخم مرغ به مایه گوشت اضافه کنید و اگر احساس کردید نیاز است تخم مرغ سوم را نیز اضافه کنید اما دقت داشته باشید که مایه کتلت شل نشود و بتوانید با دست به آن شکل دهید .
منبع: پاپیون
انتهای پیام/