به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سرهنگ محمدرضا ایران نژاد فرمانده انتظامی سیرجان گفت: در پی وقوع سرقت پسته از یک ترمینال فرآوری پسته در این شهرستان مشخص شد متهمان به دلیل حفاظت فیزیکی ضعیف یکی از ترمینالهای ضبط پسته با استفاده از سلاح سرد اقدام به تهدید نگهبان آن کرده و ضمن مجروح کردن وی اقدام به سرقت پسته از داخل انبار کرده اند.
او افزود: در این رابطه با تلاش شبانه روزی ماموران پلیس آگاهی، ۳ متهم که دارای سابقه و اهل یکی از شهرستانهای همجوار بودند دستگیر و به سرقت این بار پسته به ارزش ۸ میلیارد ریال اعتراف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان سیرجان تاکیدکرد: برای کاهش زمینههای سرقت، اتصال به سامانه مرکز هشدار الکترونیک یا همان مها مورد تاکید است که مالکان میتوانند ضمن مراجعه به کلانتری و پاسگاههای محل سکونت نسبت به وصل این سامانه امنیتی در انبارها، منازل و فروشگاهها اقدام کنند.
فرمانده انتظامی بردسیر گفت: با اشرافیت اطلاعاتی پلیس این شهرستان ۲ سارق هنگام فروش یک دستگاه خودروی پراید سرقتی دستگیر شدند.
به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سرهنگ جعفر غضنفری گفت: ماموران پلیس آگاهی با دستیابی به اطلاعاتی مبنی براینکه افرادی مشکوک، قصد دارند یک دستگاه خودروی پراید را زیر قیمت، در سطح شهر بردسیر به فروش برسانند بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
او افزود: با استعلام شماره پلاک خودرو در سامانه پلیس آگاهی، مشخص شد خودرو ۵ روز پیش از شهر کرمان سرقت شده است که بلافاصله ماموران طی عملیاتی ۲ سارق را دستگیر و خودرو را توقیف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان بردسیر گفت: با تشکیل پرونده در این رابطه سارقان به مرجع قضائی معرفی و با دستور قضائی خودروی کشف شده تحویل مال باخته شد.
رئیس پلیس فتا با اشاره به تلاش مجرمان سایبری برای دسترسی غیرمجاز به اکانت شبکههای اجتماعی و ارسال پیام به مخاطبین آنها گفت: یکی از کلاهبرداریهایی که در این ایام شاهد آن هستیم کلاهبرداری با ترفند "درخواست واریز وجه به دوستان بعد از دسترسی به اکانت شبکه اجتماعی" است.
به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سرهنگ امین یادگار نژاد گفت: در این روش کلاهبرداران با ارسال پیامهایی با آرم رسمی شبکههای اجتماعی و سرشمارههای مختلف با عناوینی مانند "برای جلوگیری از بسته شدن حساب کاربری خود و یا جلوگیری از فیلتر شدن کد احراز هویت خود را به این شماره ارسال کنید"، بعد از دریافت این کد، به شبکههای اجتماعی آنها دسترسی پیدا کرده و با ارسال پیامهایی به دوستان و آشنایان و درخواست پول از آنها به کسب درآمد نامشروع میپردازند.
او بیان کرد: در صورت دریافت هرگونه پیام در شبکههای اجتماعی از دوستان و آشنایان خود مبنی بر درخواست کمک نقدی یا موارد مشابه، ابتدا موضوع را بررسی کرده و بعد از اطمینان از اینکه درخواست واقعا از سوی فرد شده است، مبادرت به واریز وجه کنید.
این مقام مسئول به کاربران فضای مجازی برای پیشگیری از کلاهبرداری از طریق دسترسی به اکانت شبکههای اجتماعی و ارسال پیام به کاربران توصیه کرد: توجه داشته باشید به هیچ عنوان کد احراز هویت شبکههای اجتماعی خود را برای هیچ فرد یا سرشمارهای ارسال نکنید و رمز تایید دو مرحلهای حساب کاربری خود را فعال و ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک، اعداد و نمادها باشد، تا امکان دسترسی به حساب کاربری شما به حداقل برسد.
رئیس پلیس فتا استان کرمان از شهروندان خواست: هشدارهای پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیامرسانهای موبایلی موضوع را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.
انتهای پیام/ح