هندیانی گفت: اصناف برای اقدامات پیشگیرانه مبارزه با قاچاق، ظرفیت خوبی دارند.

عبدالله هندیانی، معاون پیشگیری و کاهش تقاضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: اتحادیه‌های کشور، برای این که بتوانیم از تجربیات و فرآیند‌هایی که در حوزه‌های ابتدایی اقدامات پیشگیرانه مبارزه با قاچاق دارند استفاده کنیم، ظرفیت‌های بسیار خوبی را دارند.

او افزود: وجود ۳ میلیون عضو صنفی مستقر در اتحادیه ها، از نظر خانواده‌ها و افراد مرتبط با آن ها، سبب شده که حجم قابل توجهی از جامعه یعنی حدود ۴۰ درصد از کل جامعه را تشکیل دهند؛ بنابراین، توجه به آن‌ها و هماهنگی با آن‌ها در حوزه‌های مختلف، می‌تواند اتفاقات خوبی را رقم بزند.

این مقام مسئول ادامه داد: در درجه اول، گفتمان یکسانی را در امر مبارزه با قاچاق، تولید داخل و تشویق اصناف به فروش کالا‌های داخلی ایجاد ‌می‌کند. عرضه این کالاها به دلیل این که مردم احساس نکنند که اگر کشور‌های استکبار جهانی ما را تحریم می‌کنند، تولیدکنندگان داخلی نیز توان تامین بازار داخلی را ندارند، اهمیت دارد.


بیشتر بخوانید


او همچنین با اشاره به جلسه هم اندیشی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اصناف مختلف، اظهار کرد:  مقرر شد با توجه به رویکرد ستاد مبنی بر در نظر گرفتن دیدگاه‌ها و نظرات اصناف در تصمیم سازی‌های کلان، متناسب با نظرات آن‌ها تصمیمات کلان را اتخاذ کنیم.

معاون پیشگیری و کاهش تقاضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در پایان نتیجه دوم این جلسه هم اندیشی را نیز اینطور بیان کرد: همچنین به این نتیجه رسیدیم که برای هر کدام از کالا‌های هدف، جلسات اختصاصی برگزار کنیم. تولید برخی از اقلام در کشور ما صورت نمی‌گیرد و عدم اجازه واردات آن هم می‌تواند منجر به ورود کالا‌های نامرغوب شود؛ بنابراین، قرار شد در این زمینه با اتحادیه‌های مرتبط، جلسات تخصصی داشته باشیم و بتوانیم با هماهنگی سایر نهاد‌هایی مثل وزارت صمت، گمرک و دستگاه هایی که در فرآیند‌های صدور مجوز و واردات دخیل هستند، مشکلات آن‌ها را حل کنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار