رئیس اداره بهداشت و بیماری‌های آبزیان اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: خرید ماهی های قرمز هیچ گونه منع بهداشتی ندارد.

مصطفی کرد آبادی رئیس اداره بهداشت و بیماری‌های آبزیان اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت:ماهیان قرمز ناقل ویروس کرونا نیستند و فقط هنگام خرید باید شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کرد.

او افزود: ماهیان قرمز را از مکان‌های معتبر خریداری کنید، چون این ماهی‌ها در محل‌های مجاز تولید می‌شوند.

رئیس اداره بهداشت و بیماری‌های آبزیان اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ادامه داد: هنگام خریداری ماهی قرمز افراد باید توجه داشته باشند که لکه‌های سفید روی بدن ماهی نباشد و باله‌های ماهی کاملا سالم باشد.

کردآبادی اظهار کرد: بیماری‌های واگیردار بین انسان و ماهی‌ها کم است، اما بیماری‌هایی مانند سل پوستی وجود دارد که بر اثر زخم‌های روی بدن ماهی‌ها ممکن است حساسیت‌های پوستی ایجاد کند.

او گفت: ماهیان قرمز از خانواده کپور ماهیان هستند. اگر شرایط نگهداری مناسب باشد عمر این ماهیان تا ۲۰ سال هم می‌رسد.

رئیس اداره بهداشت و بیماری‌های آبزیان اداره کل دامپزشکی استان اصفهان افزود: استفاده از ظروفی با دهانه باز و ارتفاع زیاد برای زیست بهتر ماهی قرمز از ملزومات است، چون باید اکسیژن آب تامین شود.

کردآبادی افزود: ماهیان قرمز نباید در معرض تابش مستقیم نور قرار بگیرند، چون دچار سوختگی بدن می‌شوند. دمای مطلوب این ماهی‌ها باید بین ۱۰ تا ۲۵ درجه باشد.

او اضافه کرد: برای زیست هر ماهی پنج لیتر آب لازم است. بهتر است ۵۰ درصد این آب با آبی که کلر نداشته باشد هر ۲۴ ساعت عوض شود.


انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۳ ۱۷ اسفند ۱۳۹۹
یادتون باشه ماهی باید هر روز آبش عوض شود بعد یک قاشق غذا خوری برای خنثی کردن کلر اب نمک خوراکی بریزید ای طور ی یک ماهی سالم تا مدتها باقی میماند.