احمدی گفت: با مشخص شدن حد و مرز اراضی ملی جنوب کرمان بیش از ۹۸ درصد از اراضی جنوب سنددار شده اند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، حمزه احمدی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: ۶۳۰ هزار اصله نهال در منطقه جنوب کرمان تولید شده است و از هدف گذاری تولید ۲ میلیون نهال تا سال آینده خبر داد.

او افزود: ۲۱ هزار اصله نهال رایگان در هفته منابع طبیعی بین متقاضیان و بهره‌برداران توزیع می شود ، این درختان از نوع غیر مثمر شامل اکالیپتوس، ناترک، شب خشب و شیشه شور هستند.

احمدی با اشاره به طرح‌های جنگل کاری تصریح کرد: جنگل کاری بهترین روش برای کاهش بیابان زایی است و مالچ پاشی آخرین راه حل مقابله با بیابان است که برای مناطق خاص استفاده می‌شود.

او به برنامه‌های هفته منابع طبیعی در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان اشاره کرد و گفت: ۱۵ تا ۲۲ اسفند هر سال به نام هفته منابع طبیعی و آبخیزداری نام گذاری شده است.

احمدی بر همکاری بیشتر مردم و نهاد‌های دولتی در حفظ منابع طبیعی تاکید کرد و شعار هفته منابع طبیعی را" همه با هم، جهاد برای حفاظت از منابع طبیعی" اعلام کرد.

احمدی گفت: عملیات اجرایی و بهره برداری ۵۷ طرح منابع طبیعی و آبخیزداری در هفته منابع طبیعی آغاز و به مناسبت هفته منابع طبیعی ۴۰ طرح به بهره برداری و عملیات اجرایی ۱۷ طرح در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان آغاز می‌شود.

او افزود: با بهره برداری این طرح‌ها بیش از سه هزار خانوار در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان از مزایای این طرح‌ها بهره‌مند و زمینه اشتغال برای ۶۷۷ نفر نیز فراهم می‌شود.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان به عنایت ویژه رهبرمعظم انقلاب اسلامی به مجموعه منابع طبیعی کشور اشاره کرد و گفت: با دستور مقام معظم رهبری از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی اعتبارات خوبی برای طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری برنامه ریزی و تخصیص یافت.

احمدی گفت: یک میلیون و ۲۶۰ هزار هکتار عرصه‌های بیابانی جنوب کرمان است و بیش از ۳۹۰ هزار هکتار آن را کانون‌های بحرانی فرسایش بادی تشکیل می‌دهند.

او افزود: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان با نهال‌کاری، مالچ پاشی، عملیات ترسیب کربُن، تله رسوب گیر و مدیریت روان‌آب‌ها گام‌های خوبی در راستای بیابان زایی انجام داده است.

احمدی با بیان اینکه بیش از یک هزار و ۶۰۰ منطقه در جنوب کرمان تحت تاثیر طرح‌های منابع طبیعی هستند، گفت: ۷۵ هزار خانوار از اجرای این طرح‌های منابع طبیعی بهره‌مند می‌شوند.

احمدی گفت: بیش از ۱۶۰هزار هکتار در پایین دست پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری قرار گرفته‌اند.

احمدی تعداد سازه‌های آبخیزداری جنوب کرمان را ۹۵۰ عدد برشمرد و از تحت تاثیر قرار گرفتن مستقیم یک هزار و ۶۰۰ آبادی از این طرح‌ها خبر داد.

او با بیان اینکه تنها ۲۲ درصد سطح حوزه آبخیزداری جنوب کرمان مطالعه شده است، گفت: از این مهم فقط ۱۶ درصد آن اجرایی شده لذا هنوز در این حوزه جای کار بسیار است.

مدیرکل منابع طبیعی جنوب استان کرمان با تاکید بر اینکه در بحث تصرف اراضی ملی با کسی تعارف نداریم و حد و مرز اراضی مستثنیات جنوب استان کرمان مشخص شده است، افزود: بیش از ۹۸ درصد از اراضی ملی جنوب کرمان سنددار هستند.

احمدی با بیان اینکه ۷۰۰ هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های مختلف در جنوب کرمان تخصیص داده شده است، تصریح کرد: بیش از ۷۳۰ هکتار از اراضی جنوب کرمان رفع تصرف شده است.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.