مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق کشور در گفتوگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص فرسودگی برخی از ترانسفورماتورها گفت: در واقع برخی از ترانسفورماتورهای کشور نیاز به تعویض دارند که در دستور کار قرار دارند که تعویض شوند.
او ادامه داد: صنعت ترانسفورماتور زیرساخت صنعت برق است و ما سالانه نیاز داریم ۷ هزار مگاولت آمپر ترانسفورماتور جدید به شبکه سراسری برق کشور اضافه کنیم.
سخنگوی صنعت برق کشور افزود: ما ترانسفورماتورهایی با عمر بالای ۴۰ سال در شبکه برق کشور داریم که مجموع آن حدود ۱۷ هزار مگاولت آمپر است که این مقدار بهتدریج باید با ترانسفورماتورهای نو جایگزین شوند.
بیشتر بخوانید
رجبی مشهدی اضافه کرد: در واقع باید ترانسهای جدیدی نصب و راه اندازی شوند چرا که این فرسودگی ترانسفورماتورهای برق، ممکن است شبکه برق را دچار حوادثی کند.
او با بیان کرد: خوشبختانه سال گذشته ما توانستیم ۶ هزار مگاولت آمپر ترانسفورماتور جدید برای نصب در شبکه برق کشور بسازیم.
سخنگوی صنعت برق کشور بیان کرد: ما در مجموع حدود ۴۷ هزار مگاولت آمپر ترانسفورماتوری داریم که بالای عمر ۳۰ سال هستند که از این تعداد ۱۷هزار مگاولت آمپر بالای ۴۰ سال عمر دارند.
او ادامه داد: با افزایش عمر ترانسفورماتورها در شبکه برق احتمال بروز حوادث افزایش مییابد، حتی ترانسفورماتورهایی در کشور داریم که عمر بالای ۵۰ سال هم دارند و برای جایگزینی آنها باید فکری کرد.
رجبی مشهدی تصریح کرد: در حال بررسی روشهایی برای تأمین مالی سازندگان و تأمین کنندگان ترانسفورماتور در کشور هستیم چرا که ترانسفورماتورهای فرسوده و با عمر بالا را در کل کشور داریم، اما عمده آنها در سه استان تهران، خوزستان و مازندران هستند.
سخنگوی صنعت برق کشور در خصوص فرسودگی نیروگاهها در کشور بیان کرد: احداث ۲ هزار مگاوات نیروگاه جدید، ارتقا توان تولید نیروگاهها، انجام تعمیرات نیروگاهی و ورود نیروگاههای برق با تمام توان به مدار تولید و احداث شبکههای انتقال از جمله فعالیتهای انجام شده در طرح صفر ۹۹ بوده است.
انتهای پیام/