کریمی‌نیا گفت: مجوز ورود به فاز انسانی واکسن کرونای شهید فخری‌زاده دریافت شده و پیش‌بینی می‌شود این واکسن مرداد ۱۴۰۰ به تولید انبوه برسد.

به گزارش  خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  محمد کریمی‌نیا معاون قرارگاه پدافند زیستی کشور درباره آخرین وضعیت تولید واکسن کرونای شهید فخری‌زاده که توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در حال تولید است بیان کرد که مجوز ورود به فاز انسانی واکسن کرونای شهید فخری زاده دریافت شده است.

وی با بیان اینکه دهم اسفند از تلاش‌های فراوان محققان این واکسن نیز توانست مجوز فاز یک و کد اخلاق را دریافت کند اظهار کرد: دانشمندان و همکاران این شهید عزیز در ادامه راه ایشان و در کمتر از یکسال موفق به ساخت واکسن کووید ۱۹ شده‌اند و سه ماه پس از شهادت ایشان مجوز کمیته ملی اخلاق پزشکی را هم دریافت کردند و آماده انجام فاز اول کلینیکال تریال شده است.

کریمی‌نیا با بیان اینکه نیاز است مسوولان توجه بیشتری به واکسن داشته باشند افزود: در فاز نخست این واکسن روی ۱۳۵ نفر از داوطلبان تست خواهد شد. این واکسن از نوع ویروس کشته شده است.

معاون قرارگاه پدافند زیستی کشور اظهار کرد: سازمان سپند، از سالیان قبل در حوزه‌های مختلف زیستی فعالیت کرده و تولیدات متفاوتی داشته است که تولید کیت‌های تشخیصی و آزمایشگاه سطح یک ایمنی زیستی از دیگر اقدامات افتخار آفرین این مرکز بوده است که آذر ماه ۹۸ و مرداد ۹۹ این آزمایشگاه‌ها به موسسه رازی و انستیتوپاستور تحویل داده شده است.

کریمی‌نیا گفت: همکاران ما از بهمن فرایند شیوع کرونا در چین را رصد کردند و اولین کیت پی سی آر کشور را در کشور تولید کردند و از اوایل فروردین تحقیقات بر روی واکسن را آغاز کردند. این کار مراحل مختلفی را تحت نظر سازمان غذا و دارو طی کرد و خوشبختانه مراحل پیش بالینی بر روی چهار حیوان موش، خوکچه هندی، خرگوش و میمون به خوبی طی شد و تاییدیه مربوطه را دریافت کرد و به سازمان غذا و دارو ارسال شد.

معاون قرارگاه پدافند زیستی کشور افزود: در مرحله دوم به سمت دریافت مجوز فاز انسانی حرکت کردیم که این فرایند با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه علوم پزشکی ارتش انجام شده است و طی دو الی سه روز آینده تست انسانی آن آغاز می‌شود.

وی درخصوص تولید انبوه این واکسن اظهار داشت: همزمان در کنار طی شدن این مراحل زیرساخت‌های تولید انبوه واکسن شهید فخری‌زاده فراهم شده است و خط تولید واکسن به صورت دقیق و حرفه‌ای توسط وزارت دفاع طراحی شد تا این واکسن به تولید انبوه برسد.

کریمی‌نیا تصریح کرد: پس از طی کردن سه فاز آزمایشی محصول، و با توجه به روند اضطراری که WHO پیش گرفته است تولید انبوه این واکسن از مرداد آغاز می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۷:۲۹ ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
مجوز؟ از کجا مجوز گرفته؟ آیا اونی که مجوز داده حاضره به خانواده خودش این واکسن زده بشه؟ تا مرداد 1400 همه کشورها واکسینه شدن ما هنوز منتطریم آیا واکسن ایرانی جواب بده یا جواب نده...
Iran (Islamic Republic of)
سید
۱۵:۵۰ ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
خداقوت ایرانی های باغیرت
Iran (Islamic Republic of)
؟
۱۵:۳۶ ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
سرعت را بالا ببرید .
واکسن برکت کو ؟
واکسن پاستور کجاست ؟
Iran (Islamic Republic of)
پیمان اشراقی
۱۵:۳۴ ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
سلام ،

مبارک باشد ،
علی برکت الله ،
الحمد للّه رب العالمین .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۰ ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
هنوز هم کسی هست که ندونه چرا مرگ بر آمریکا و اسرائیل؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۵ ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
سازمانهای جهانی برای جاسوسی از اطلاعات کشورها ، آنها را وادار به ارایه اطلاعات فنی مربوطه می کنند تا به اصطلاح استاندارد شده باشد و در پشت صحنه اطلاعات را برای خودشان و کشورهای پیشرفته استفاده می کنند. دانشمندان مختلف کشور ما هم بایستی قدری در ارایه اطلاعات محتاط باشند و دست کاری کنند تا دشمنان نتوانند از آن بهره ببرند
آخرین اخبار