به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه شکلات رویایی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
انجیر خشک ۷۵ گرم
کشمش ریز ۵۰ گرم
آب پرتقال ۲ قاشق سوپخوری
مغزها (فندق، پسته، بادام) ۱۵۰ گرم
شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
شکر ۷۵ گرم
کره ۷۵ گرم
شکر قهوهای ۲۵ گرم
تخم مرغ درشت ۱ عدد (حدوداً ۷۰ گرم)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
بیسکویت ساده خرد شده ۱۷۵ گرم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه شکلات رویایی:
انجیر خشک را خرد کرده و با کشمش مخلوط میکنیم و ۱ قاشق سوپخوری آب پرتقال به آن اضافه مینماییم.
کره و شکلات در ظرفی ریخته و روی بخار آب یا مایکروویو قرار میدهیم تا هر دو آب شده و یکدست شود (حتماً در این مرحله کره و شکلات باید یکدست شود)
تخم مرغ درشت و زرده تخم مرغ، شکر و شکر قهوهای را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی میزنیم تا مواد مخلوط گردد.
یک قابلمه را آب کرده و یک کاسه فلزی روی آن قرار میدهیم به طوری که کاسه بالاتر از آب داخل ظرف باشد و بخار آب به کاسه بخورد (روش بن ماری) حرارت را ملایم میکنیم.
کره و شکلات و مخلوط تخم مرغ را در کاسه روی آب ریخته و آرام آرام هم میزنیم (حدوداً ۴ تا ۵ دقیقه تا تخم مرغها بپزد) سپس ۱ قاشق سوپخوری آب پرتقال، مغزهای آجیل و انجیر و کشمش را اضافه و مخلوط میکنیم
و در آخر بیسکویت ساده خرد شده را اضافه و مخلوط میکنیم (زیاد نبابد هم زد به روغن میافتد). حرارت مواد شکلات بقدری است که با انگشت میتوان حس کرد.
کاسه را از روی بخار آب برداشته و صبر میکنیم تا خنک شود سپس با دست شکلات را روی کاغذ روغنی رول میکنیم و کاغذ را میپیچیم و به مدت یک شب در یخچال میگذاریم بعد به اندازه ۱ تا ۲ سانتیمتر برش زده و در دیس میچینیم.
دمای محیط برای نگهداری شکلات رویایی بین ۱۶ تا ۱۸ درجه است اگر دمای محیط گرمتر بود بهتر است در ظرف در بسته در یخچال نگهداری نمود.
میتوان در شکلات رویایی از یک نوع مغز آجیل استفاده کرد.
منبع:دلگرم
انتهای پیام/