به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یه سوپ گیاهی، ساده و فوری که در کمتر از نیم ساعت آماده میشه، من این سوپ رو برای اولین بار درست کردم و بی اغراق باید بگم فکر نمیکردم اینقدر خوشمزه باشه. دستورش رو از جایی یا کسی نگرفته ام و در واقع وقتی تصمیم گرفتم سوپ درست کنم با یه نگاه اجمالی به سبزیجات موجود داخل یخچال تصمیم گرفتم سوپی به سرخی مخمل درست کنم.
قطعاً سوپهای مشابهی که با لبو یا به قولی چغندر تهیه بشه زیاده. ترکیب لبو و ترشی سرکه، طعم مطبوعی به این سوپ میده و خصوصاً کسایی که به غذاهای ترش علاقمندند این سوپ رو میپسندند.
ییشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از رمز و راز ترد شدن کتلت و فیله مرغ سوخاری خوشمزه در منزل تا ژله رولی ویترینی + تصاویر
من برای درست کردن این سوپ از سبزیجاتی که در زیر اسم برده ام استفاده کردم و تقریباً مواد رو به یک اندازه برداشتم.
مواد لازم:::لبو یا چغندر ٢ عدد متوسط::هویج ٢ عدد متوسط::سیب زمینی ٢ عدد متوسط::قارچ متوسط ٤ تا ٣ عدد::جعفری خرد شده ٣ قاشق غذاخوری::جو پرک نصف پیمانه::استوک سبزیجات ٢ عدد::آب ٢ عدد لیموترش::کره یا مارگارین ١ قاشق غذاخوری::نمک و فلفل در صورت نیاز
طرز تهیه:
ابتدا آب رو جوش آورده، استوک سبزیجات رو اضافه کرده وقتی دوباره شروع به جوشیدن کرد سبزیجاتمون رو با توجه به زمان مورد نیاز برای
پخت اضافه میکنیم.
اواخر پخت جو پرک و آب لیمو رو اضافه میکنیم، چون استوکها معمولاً طعم دار و اسپایسی هستن کمی از سوپ رو میچشیم و در صورت نیاز نمک و فلفل میزنیم. در آخر کره را اضافه کرده زیر شعله گاز رو خاموش میکنیم.
گیاهخواران وگان عزیز میتونن به جای کره از مارگارین استفاده کنن.
سوپ ما آماده است.
منبع: دلگرم
انتهای پیام/