به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه سمبوسه آسیایی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
• ¼ پیمانه سس هویسن
• دو قاشق غذاخوری عسل
• یک قاشق غذاخوری سویا سس کم نمک
• یک قاشق غذاخوری سس سیر و فلفل
• دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
• دو قاشق چایخوری روغن زیتون
• نصف پیمانه پیاز خرد شده
• نصف پیمانه کرفس خرد شده
• دو قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
• ۶ حبه سیر رنده شده
• ۳۴۰ گرم گوشت چرخکرده
• یک پیمانه خیار خرد شده
• نصف پیمانه بادام زمینی بوداده
• نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده
• نصف پیمانه گشنیز تازه خرد شده
• ¼ پیمانه سرکه برنج
• یک عدد فلفل چیلی خرد شده
دو قاشق چایخوری شکر
• نصف قاشق چایخوری روغن کنجد
• نمک
• ۳۴۰ گرم خمیر یوفکا
• روغن گیاهی
ییشتر بخوانید:
روش تهیه
۱. سس هویسون، عسل، سویا سس، سس سیر و چیلی و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۲. در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، کرفس، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش قهوهای شود. مخلوط سسها را به آن اضافه کنید و بگذارید بدون در بجوشد تا غلیظ شود.
۳. برای تهیه سالسا، در یک کاسه متوسط خیار، بادام زمینی، پیاز قرمز، گشنیز، سرکه، فلفل چیلی، شکر و روغن کنجد را با هم مخلوط کنید.
۴. برای تهیه سمبوسه، خمیر یوفکا را باز کنید و به شکل مستطیل برش بزنید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را داخل آن بگذارید و آن را به شکل سمبوسه بپیچید تا مواد خارج نشوند.
۵. سمبوسهها را داخل روغن کنجد سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. در آخر، آنها را با سالسای خیار سرو کنید.
منبع: دلگرم
انتهای پیام/