به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، زندگی کم تحرک و پشتمیز نشینی هر روزه، ممکن است تناسب اندام شما را بر هم زده و چربیهای اضافه را در اطراف شکمتان انبار کرده باشد. خوردن غذاهای سرشار از پروتئین که میزان کمی کربوهیدرات و چربی هم در آنها گنجانده شده، میتواند بخشی از انرژی روزانه مورد نیازتان را تامین کند و مانع از تولید سلولهای چربی بیشتر شود. به همی خاطر ما قصد داریم تا طرز تهیه اسنک خوشمزهای را با گوشت و اسفناج به شما آموزش دهیم. این ساندویچ یکی از همان غذاهای انرژیبخشی است که نیاز بدنتان به گروه بزرگی از مواد مغذی را برطرف میکند.
نگران نباشید! طرز تهیه اسنک گوشتی که برایتان در نظر گرفتهایم بسیار آسان است به وقت زیادی نیاز ندارید. کافی است هر هفته دوبار گوشت را بپزید و در یخچال نگهدارید تا بتوانید چهار روز از هفتهتان را با یک غذای گوشتی سرشار از پروتئین بگذرانید. طرز تهیه اسنک گوشت و اسفناج را میتوانید در ادامه این مطلب بخوانید.
مواد لازم برای تهیه اسنک گوشت و اسفناج
گوشت گوساله پخته و ریش ریش شده ۲۵۰ گرم
سس مایونز یک قاشق غذاخوری
سس چیلی یک قاشق چایخوری
اسفناج خرد شده ۱۰۰ گرم
پیاز خلالی خرد شده یک عدد
پنیر گودای ورقهای ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر سیر یک قاشق چایخوری
نان تست ۱۶ ورقه
ییشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از رمز و راز ترد شدن کتلت و فیله مرغ سوخاری خوشمزه در منزل تا ژله رولی ویترینی + تصاویر
طرز تهیه اسنک گوشت و اسفناج
طرز تهیه اسنک گوشت و اسفناج بسیار راحت است و شما میتوانید این ساندویچ خوشمزه را درست مانند تست فرانسوی یا کلاب سبز در کمتر از یک ربع آماده کرده و نوش جان کنید. برای تهیه این اسنک لذیذ ابتدا باید گوشت قرمز را آبپز کنید. سپس گوشتی که قبلا پخته و ریشریش کردهاید را با سس مایونز، سس فلفل چیلی و مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید و آماده کنار بگذارید.
تابهای تمیز را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید و پیاز را با مقدار کمی روغن در آن تفت دهید تا طلایی شود. سپس اسفناجها را نیز به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب اضافی اسفناج کاملا کشیده شود. مخلوط را با پودر سیر، نمک و فلفل طعم دار کنید و از روی حرارت بردارید.
روی نیمی از نانهای تست یک برش پنیر گودا قرار دهید، سپس مقداری از مخلوط اسفناج و مقداری از مخلوط گوشت را روی پنیر بریزید و با لایه دیگری از پنیر گودا و نان تست روی آن را بپوشانید. اسنک گوشت و اسفناج را روی صفحه گریل دستگاه ساندویچ ساز یا تابه گریل داغ شده بچینید و منتظر بمانید تا از هردو طرف طلایی شود. نوش جان!
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/