به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه فلفل شکم را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
فلفل بزرگ (ساقههای فلفل متصل به آن باشد.) ۲۰ عدد
گوشت ۷۰۰ گرم
پنیر چدار ۴۵۰ گرم
گوجه فرنگی ۱ عدد
تخم مرغ (زرده و سفیده جدا از هم) ۱۲ عدد
پیاز ۲ عدد
آرد سوخاری یا آرد چاشنی دار ۱ بسته
ییشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از رمز و راز ترد شدن کتلت و فیله مرغ سوخاری خوشمزه در منزل تا ژله رولی ویترینی + تصاویر
برای پر کردن داخل فلفلها به گوشت و پنیر احتیاج دارید. پیازها را نگینی خرد کرده و در ظرفی تفت میدهیم سپس گوشت را به آن اضافه میکنیم. پس از این که گوشت پخت، گوجههای نگینی خرد شده را داخل مخلوط میریزیم و ۲ دقیقه تفت میدهیم تا گوجهها کمی نرم شده، سپس مخلوط را از روی حرارت بر میداریم.
چگونه فلفل شکم پر درست کنیم؟
پنیر چدار را رنده کرده و با مقداری پیاز نگینی خرد شده در ظرفی جداگانه مخلوط میکنیم.
فلفلها را روی اجاق کبابی کرده و پس از این که کبابی شد، آنها را با آب سرد آبکشی کنید و پوستهای سوختهی آن را جدا کنید.
زرده و سفیدهی تخم مرغها را از هم جدا کرده و در ظرفی سفیدهها را با همزن آنقدر هم بزنید تا پف کنند. بعد از این که سفیدهها آماده شد، زرده تخم مرغ را به سفیدهها اضافه میکنیم.
فلفلها را با چاقویی تیز مطابق شکل از یک سمت برش دهید. فلفلها باید به اندازهای باشند که بتوان داخل آنها را با مواد پر کرد. سپس دانههای داخل فلفل را میتوانید خارج کنید. البته اگر دوست دارید که غذای تند میل کنید، میتوانید داخل فلفلها را خالی نکنید.
فلفلها را به آرامی در دست گرفته و داخل آنها را با گوشت پر کنید، اما نه آنقدر که فلفلها بسته نشود سپس کمی مخلوط پنیر چدار روی آن بریزید. مراقب باشید تا فلفلها پاره نشوند، چون بسیار نرم شده اند.
بعد از این که داخل فلفلها را پر کردید با استفاده ازخلال دندان شکاف فلفلها را ببندید. این کار برای این است که مواد داخل فلفلها هنگام سرخ شدن بیرون نریزد.
داخل یک تابه روغن ریخته و بگذارید تا روغن داغ شود.
منبع: دلگرم
انتهای پیام/