در گزارش زیر طرز تهیه کیک پنیری شکلاتی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک نوع کیک پنیری فوق العاده خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای لایه رویی کیک:

عنکبوت پلاستیکی برای تزئین
۵۰۰ گرم بیسکوییت شکلاتی له شده
۱۸۵ گرم کره آب شده بدون نمک
۱ قاشق چایخوری نمک دریا
۱۲۵ گرم شکلات تلخ ریز خرد شده
نصف فنجان خامه غلیظ


مواد لازم برای داخل کیک:

۱ کیلوگرم پنیرخامه‌ای نرم
۱.۵ فنجان پودر قند
یک چهارم قاشق چایخوری نمک دریا
یک چهارم فنجان آب لیمو
۱.۵ فنجان خامه غلیظ


ییشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از رمز و راز ترد شدن کتلت و فیله مرغ سوخاری خوشمزه در منزل تا ژله رولی ویترینی + تصاویر


طرز تهیه کیک پنیری

بیسکوییت، کره و نمک را داخل کاسه‌ای با هم مخلوط کنید. حالا این مواد را داخل ظرفی با عمق ۶.۵ سانتیمتر و عرض ۲۵ سانتی متر بریزید طوری که فقط دیواره‌های ظرف پر شود و وسط آن خالی بماند. محکم فشار دهید در آن را بگذارید و ظرف را داخل یخچال قرار دهید. (ظرف باید انعطاف پذیر و مخصوص باشد تا بتواند به راحتی کیک را از آن خارج کرد.)

شکلات و خامه را داخل ظرف مخصوص ماکروویو بریزید و با حرارت بالا به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تا زمانی که مخلوطی نرم و یکدست ایجاد شد بگذارید بماند. حالا ۲ قاشق سوپ خوری از این مخلوط را کنار بگذارید و بقیه را در ظرفی که در یخچال داشتید بریزید و مجدد داخل یخچال قرار دهید.

با استفاده از یک همزن برقی پنیر خامه‌ای را با سرعت متوسط به مدت ۳ دقیقه یعنی تا زمانی که پف کند هم بزنید. حالا سرعت همزن را کم کنید و کم کم شکر و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید و حالا سرعت همزن را بالا ببرید تا پف کند. آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا سفت شود. حالا نصف این کرم را داخل پنیر خامه‌ای بریزید و مخلوط کنید. حالا این مواد را مطابق تصویر وسط موادی که داخل یخچال است بریزید و به سلیقه خودتان حالت دهید.

باقیمانده شکلات‌ها را داخل ماکروویو قرار دهید تا نرم شود و سپس همانند تار عنکبوت روی آن را تزئین کنید.

در ظرف را بگذارید و به مدت ۴ ساعت یا سرتاسر شب آن را در یخچال قراردهید پس از آن می‌توانید با عنکبوت پلاستیکی که داشتیم آن را تزئین کنید و نوش جان کنید.

منبع: دلگرم

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار