استاندار بوشهر گفت: با همکاری معاون وزیر صمت، ۹۰ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت شهرک‌های صنعتی این استان اختصاص یافت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالکریم گراوند، استاندار بوشهر امروز در مراسم صد و دهمین طرح توسعه خوشه های کسب و کار کشور در بوشهر افزود: امروز بزرگترین دغدغه از دیدگاه رهبری معظم انقلاب تا پایین ترین سطوح مسئولان کشور بحث اشتغال و رونق اقتصادی است که بخشی از این رسالت مهم برعهده شهرک‌‏های صنعتی گذاشته شده‌است.

او عنوان کرد: بعد از هشت سال دفاع مقدس دشمنان راه جدیدی برای به زانودرآوردن کشور ایجاد کردند که در این حوزه به بخش اقتصاد متمرکز شدند.

استاندار بوشهر ادامه داد: اگر در حوزه کسب و کار مبتنی بر ظرفیت‌ها کار شود کشور موفق و دشمن خیال جنگ اقتصادی را از ذهن بیرون خواهد کرد زیرا ایران به عنوان کشوری با این گستره و ظرفیت در برابر جنگ اقتصادی شکست ناپذیر است.


بیشتر بخوانید


گراوند افزود: هر گوشه از ایران ظرفیت خاص خود دارد و این مسئولان هستند که باید آنها را سامان و از آن بهره مندی لازم را حاصل کنند.

او گفت: دشمن امروز میدانی را که برای مقابله با نظام انتخاب کرده اقتصادی است و این در حالی است که در کشور برای حوزه اقتصاد زمینه‌‏های زیادی برای موفقیت وجود دارد.

استاندار بوشهر بیان کرد: کارهایی که امروز در صنایع کوچک کشور در حال انجام است باید مورد توجه قرار گیرد زیرا این بخش از ظرفیت اشتغال‌زایی بسیار بالایی برخوردار است.

گراوند ادامه داد: جای خوشحالی است که خاتمه صد و دهمین خوشه کشور با عنوان آبزیان است که بحث تداوم و حمایت از آنها به عنوان یک اصل مهم در حال انجام است.

افزایش بیش از دو برابری سردخانه‌های خرما

او افزود: تا سال ۹۶ ظرفیت سردخانه‌های خرما در استان بوشهر ۵۴ هزار تن بود که اکنون این ظرفیت به ۱۱۵ هزار و ۴۰۰ تن ظرفیت افزایش یافته است.

استاندار بوشهر تاکید کرد: اگر این سردخانه‌ها نبود سال سختی برای خرما به علت کسادی بازار این محصول بود ولی با وجود سردخانه‌ها اکنون خرما در فضای بسیار مناسبی در حال نگهداری است تا در زمان مناسب با قیمت موردانتظار کشاورزان به فروش برسد.

گراوند ادامه داد: در خوشه خرما استان بوشهر ظرفیت زیادی دارد و با تسهیلاتی که در حوزه اشتغال روستایی داده شد ۲ واحد تولید شکلات خرمایی تولید می‌کنند که به تنهایی موفق به کشف بازار هدف شد.

او گفت: استان بوشهر سالانه ظرفیت تولید ۱۶۰ هزار تن خرما دارد که باید روی این محصول کار بیشتری صورت گیرد.

خوشه صنعتی برای صنایع پایین دستی پتروشیمی تعریف شود

استاندار بوشهر ادامه داد: در حوزه کار روی خوشه‌های صنعتی باید با نگاه ویژه به آمایش سرزمین فعالیت‌ها اجرایی شود و در استانی مانند بوشهر با وجود واحدهای متعدد صنایع دریایی باید به این حوزه یه صورت ویژه توجه شود.

گراوند عنوان کرد: استان بوشهر در حوزه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی طرفیت فراوانی به خود اختصاص داده‌است که باید خوشه متناسب با آن تدوین شود.

او ادامه داد: امسال ۶ پتروشیمی در استان بوشهر افتتاح شد و در حوزه صنایع پایین دستی باید خوشه موردنیاز این بخش عملیاتی شود.

استاندار بوشهر گفت: در حوزه صنایع دستی مانند عبابافی استان ظرفیت کار بالایی دارد و با کمک اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باید ساز و کار خوشه آن تدوین و عملیاتی شود.

گراوند با تاکید بر ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش بنیان عنوان کرد: شمار شرکت ‌های دانش بنیان استان بوشهر پیش از آغاز کار دولت تدبیر و امید تنها ۲ واحد بود که اکنون شمار آنها به ۳۸ شرکت افزایش یافته است.

او بر تامین مکان لازم برای فعالیت شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.