لشکر بلوکی رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، گفت:گروه گوشت و تخم مرغ منابع تامین کننده پروتئین هستند این گروه به عنوان اجزای سازنده آنزیمها، هورمونها و ویتامینها عمل میکنند.
او ادامه داد: این گروه شامل گوشتهای قرمز (گوسفند، گوساله) گوشتهای سفید (مرغ، ماهی و پرندگان) و تخم مرغ است.
لشکر بلوکی گفت: به طور کلی پروتئینهای حیوانی ارزش بیولوژیک بالاتری دارند و قابلیت استفاده بدن از آنها بیشتر از پروتئینهای گیاهی است.
او گفت: این گروه حاوی پروتئین، آهن، روی و سایر موادی مغذی است که میزان توصیه شده مصرف روزانه یک یا ۲ واحد است.
لشکر بلوکی افزود: پیش از پختن گوشت قرمز چربیهایی را که به چشم میخورد جدا کنید، چون چربی گوشت از نوع چربیهای اشباع شده است و مصرف آن باید محدود شود.
او گفت: قبل از طبخ گوشت مرغ، پوست آن را جدا کنید، چون پوست مرغ حاوی مقدار زیادی کلسترول است.
از سرخ کردن گوشت خودداری کنید و در صورت تمایل آن را با مقدار بسیار کمی روغن به مدت کوتاهی تفت دهید.
انتهای پیام/م