طرز تهیه باقلوا به خوشمزه‌ترین روش را در ادامه این مطلب بخوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حتی اگر تا امروز به کشور ترکیه سفر نکرده باشید، بعید است که طعم باقلوا‌های معروف ترکی را نچشیده باشید. باقلوا‌های شیره‌ای خوشمزه، اما ساده‌ای که با استفاده از خمیر هزارلا آماده می‌شوند، این روز‌ها یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های خاورمیانه به حساب می‌آیند. اما خوشمزه بودن این شیرینی‌ها، به معنای پیچیده بودن روش تهیه‌شان نیست. اگر یک بسته خمیر هزارلا و مواد اولیه دیگر را در خانه داشته باشید، می‌توانید به سادگی این شیرینی‌های مجلسی را آماده کنید. طرز تهیه باقلوا به خوشمزه‌ترین روش را در ادامه این مطلب بخوانید.

مواد لازم برای تهیه باقلوا شکلات و نارگیل

نارگیل خرد شده چهار فنجان
چیپس شکلات نصف فنجان
گردو نصف فنجان
شیر کم‌چرب یک‌سوم فنجان
شربت آگوا یک چهارم فنجان
عصاره وانیل خالص دو قاشق چای‌خوری
خمیر هزارلا ۲۰ ورقه
کره حیوانی به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های ته چین گوشت و بادمجان و پیراشکی عربی مخصوص تا شیرینی قندی قزوینی با فر و بدون فر + تصاویر


طرز تهیه باقلوای شکلات و نارگیل

فر را روی دمای ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شده و برای پخت باقلوا و شیرینی‌پزی با خمیر هزارلا آماده شود.

نارگیل خرد شده، شیر، شربت آگوا و وانیل را داخل یک کاسه مخلوط کنید و این مواد را تا زمین طی شدن مراحل بعدی کار کنار بگذارید.

کره حیوانی را ذوب کنید. لایه‌های خمیر هزارلا را به ترتیب به وسیله قلموی آشپزی به کره حیوانی آغشته کنید.

۱۰ لایه از خمیر هزارلا را داخل سینی فر بچینید. سپس مخلوطی که درست کردیم را روی ورقه‌های خمیر هزارلا بریزید. می‌توانید خمیر را در خانه هم آماده کنید، اما اگر دلتان یک شیرینی خوشمزه و راحت را می‌خواهد، پیشنهاد می‌کنیم از خمیر‌های آماده استفاده کنید.

چیپس‌های شکلات هم همه جای ورقه‌ها پخش کنید. ۱۰ لایه دیگر هم به ترتیب روی مواد بچینید.

قبل از پخت باقلوا را شکل لوزی یا مربع برش دهید.

سینی را داخل فر قرار دهید تا باقلوا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخته و طلایی‌رنگ شود. بعد از این مدت، سینی را از فر بیرون آورده و به مدت یک ساعت کنار بگذارید.

نوبت به درست کردن شربت باقلوا می‌رسد. یک قابلمه بردارید و آب و شکر را داخل آن روی حرارت قرار دهید تا حدود سه تا چهار دقیقه به جوش آید. عصاره وانیل هم اضافه کنید.

شربت داغ را روی باقلوا بریزید و حدود چهار ساعت بعد آن را داخل ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۲ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹
مردم نون ندارن بخورن........