مبین علی میر مدیر بازارچههای مرزی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: ۲ هزار و ۱۸ راس گاو و گوساله، ۲ هزار و ۱۵۰ نفر شتر و ۲۶۹ راس گوسفند بودند.
او افزود: صبح امروز نیز ۱۷۴ نفر شتر از بازارچههای مرزی وارد سیستان و بلوچستان شد.
مدیر بازارچههای مرزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تجارت در بازارچههای مرزی به معنی واقعی صادرات غیر نفتی را شامل میشود و کمک قابل توجهی به چرخه اقتصاد و تولید کشور دارد.
او ادامه داد: قرار است سالانه از محل دام پرواری که وارد سیستان و بلوچستان میشود حدود ۵۰ هزار تن گوشت استحصال شده توسط شرکت پشتیبانی امور دام خریداری و در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.
میر افزود: این ظرفیت با توجه به زیرساختهای سیستان و بلوچستان و وجود کشتارگاهها و مراکز بستهبندی میتواند به ۱۰۰ هزار تن هم افزایش پیدا میکند.
بازارچههای مرزی محوطهای است محصور، واقع در نقطه صفر مرزی در جوار گمرکات مجاز به انجام تشریفات ترخیص کالا، یا مکانهایی که طبق تفاهمنامههای منعقد شده بین ایران و کشورهای همجوار تعیین میشود و اهالی ۲ طرف مرز میتوانند تولیدات و محصولات کشور خود را با رعایت مقررات صادرات و واردات برای داد و ستد در این بازارچهها عرضه کنند.
سیستان و بلوچستان بالاترین تعداد بازارچههای فعال در میان استانهای مرزی کشور را دارد، از میان آنها ۲ بازارچه در مجاورت مرز مشترک با افغانستان و پنج بازارچه دیگر در مجاورت مرزهای مشترک ایران و پاکستان قرار گرفتهاند.
انتهای پیام/ع