به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فیله مرغ استریپس یک غذای بسیار خوش طعم و راحت است که در مواقعی که فرصت کافی برای غذا درست کردن ندارید میتوانید آن را در منزل درست کنید و در کنار خانواده لذت ببرید. با ما باشید تا این غذای فوق العاده را آموزش دهیم.
دستور تهیه فیله استریپس
برخی مواقع به دلیل مشغلههای زیاد فرصت غذا درست کردن وجود ندارد به همین دلیل بهتر است به سراغ پخت غذاهای ساده بروید که بتوانید آن را در کوتاهترین زمان درست کنید.
یکی از خوشمزهترین غذاهایی که میتوانید خیلی سریع آن را آماده کنید، فیله مرغ استریپس است. این غذا نیاز به امکانات زیادی ندارد و با سادهترین مواد میتوانید آن را درست کنید.
در ادامه به طور کامل فیله استریپس را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. پس هرگز این مطلب را از دست ندهید.
طرز تهیه فیله مرغ استریپس
مواد لازم برای تهیه فیله استریپس:
۵ عدد فیله مرغ
آرد به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز، پودر پاپریکا، پودر آویشن، زرچوبه و نمک به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
مراحل تهیه فیله مرغ استریپس:
اولین مرحله برای تهیه فیله مرغ استریپس، طعم دار کردن مرغ هاست. به این منظور فیلههای مرغ را در ادویههایی که در بالا ذکر شد بخوابانید تا مزه دار شوند.
برای این کار حدود ۲ لیوان آب، ۱ قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز، ۱ قاشق مربا خوری نمک، ۱ قاشق مرباخوری پودر پاپریکا و ۱ قاشق مربا خوری پودر آویشن را داخل یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید و مرغها را درون آن بگذارید تا طعم دار شوند.
اگر وقت کافی دارید میتوانید چند ساعت این ترکیب را داخل یخچال بگذارید، اما اگر میخواهید خیلی زود غذا آماده شوند میتوانید مدت زمان کمتری برای طعم دار شدن اختصاص دهید.
حالا در یک کاسه بزرگ به مقدار کافی آرد بریزید و نمک، فلفل قرمز، زرچوبه، پاپریکا و آویشن را به آن اضافه کرده و با هم ترکیب کنید تا آرد حسابی طعم دار شود. این مرحله میتواند به طعم دار شدن مرغ هم کمک کند.
حالا فیلههای مرغ را یکی یکی داخل ظرف آرد قرار دهید تا همه قسمتهای مرغ به آرد آغشته شود. سپس مرغ آغشته به آرد شده را داخل یک کاسه آب فرو ببرید و دوباره وارد آرد کنید و مراحل قبلی را تا سه بار تکرار کنید.
حالا مرغ شما آرد زیادی دارد و چند لایه آرد در اطراف آن است. در این مرحله از تهیه فیله مرغ استریپس با دستانتان که به آرد آغشته شده، دو طرف مرغ را حرکات دورانی انجام دهید تا پولکهایی از آرد اطراف مرغ بچسبد.
حالا درون یک ماهیتابه گود یا قابلمه روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود و فیلهها را در آن سرخ کنید. بگذارید تا حسابی طلایی شوند، سپس آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آنها برود.
در آخر آنها را درون ظرف بچینید و با سس میل کنید. نوش جان.
منبع: دلگرم
انتهای پیام/