به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر از غذاهای معمول و تکراری خسته شدهاید، این بار میتوانید چاودر (chowder) را امتحان کنید. این غذا شبیه سوپ یا خورشی است که اغلب با خامه یا شیر تهیه میشود و انواع مختلف از دریایی گرفته تا سبزیجات را در برمیگیرد. طرز تهیه چاودر مرغ و سیب زمینی را در ادامه بخوانید و به راحتی در مدت زمان کوتاهی آن را در منزل درست کنید.
مواد لازم برای تهیه خوراک چاودر مرغ و سیب زمینی
بیکن (خردشده) چهار ورقه
کره پاستوریزه یک قاشق غذاخوری
ترهفرنگی خرد شده (بخشهای سفید و سبز روشن) یک عدد
سیر (خرد شده) دو حبه
دانه رازیانه یک قاشق چایخوری
آرد دو قاشق غذاخوری
شیر پرچرب دو فنجان
عصاره مرغ چهار فنجان
سیبزمینی (خردشده) یک عدد
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
مرغ (پخته و خردشده) دو فنجان
ذرت یک فنجان
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه خوراک چاودر مرغ و سیب زمینی
بیکن را در ماهیتابهای بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید تا ترد شود (حدود ۷ تا ۸ دقیقه کافی است).
بیکنهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
کره را آب کرده و ترهفرنگی و سیر را سرخ کنید و بعد از آنکه کمی نرم شد رازیانه را اضافه کنید و مجدد مدتی هم بزنید.
آرد را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. به آرامی شیر، عصاره مرغ و سیبزمینی را اضافه کنید.
نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید.
در این مرحله شعله را کم کنید و تا زمانی که سیبزمینیها نرم شوند هم بزنید (حدودا ۱۴ تا ۱۵ دقیقه کافی است).
تکههای مرغ ذرت را اضافه کنید و بگذارید تا بپزد.
بعد از آنکه مرغ به خوبی پخت خوراک چاودر شما آماده است در این مرحله آن را در ظرف دلخواه بریزید و قبل از سرو کردن تکههای بیکن ترد را روی آن بریزید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/