به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه کباب تابهای مرغ را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای پنج نفر
برنج – ۴ پیمانه
گوشت گوساله خرد شده و پخته – ۲۵۰ گرم
نخود پخته شده – یک پیمانه
سیبزمینی پوست کنده و نگینی خرد شده – ۲ عدد
پیاز پوست کنده و خرد شده – یک عدد
روغن – به میزان لازم
رب گوجهفرنگی – ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده - به مقدار لازم
ادویه (نمک، فلفل سیاه، لیمو خشک، فلفل قرمز، فلفل هندی، زیره، دارچین و هل) به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه:
۱- برنج را از یک ساعت قبل در آب و کمی نمک خیس و سپس آب آن را خالی کنید و در یک قابلمه آب جوش بریزید و آبکش کنید.
۲- مقداری روغن در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود.
۳- سپس پیازهای خرد شده را در تابه بریزید و آنها را تفت دهید تا طلایی و سبک شود.
۴- سیبزمینیهای نگینی خرد شده را به پیازهای سرخ شده اضافه و آنها را سرخ کنید تا نرم شود.
۵- گوشت پخته شده، نخود، رب گوجهفرنگی و ادویهها را در تابه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.
۶- مواد را حدود ۵ دقیقه با هم تفت دهید. سپس آنها را از روی شعله بردارید.
۷- تهدیگ دلخواه خود را در کف قابلمه بچینید سپس برنج و مایه بریانی را لایه لایه در قابلمه بریزید.
۸- زعفران دمکرده را روی برنج بریزید و بریانی را برای حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه روی حرارت ملایم شعله دم کنید.
منبع: خراسان
انتهای پیام/