غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بودجه فرهنگی سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: بودجه اختصاصی معاونتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای سراسر کشور بسیار ناچیز و محدود است.
او افزود: اگر امروزه حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها فعالیت خوبی دارند تنها به علت عرق، توجه و کارهای داوطلبانهای است که یکایک دانشجویان آن را انجام میدهند.
غفاری تصریح کرد: همچنان نیاز به حمایتهای بیشتری از سوی مسئولان و دولت وجود دارد، باید حداقل مطابق با مطالبه به انتظاری که در حوزه فرهنگی و اجتماعی هست نسبت به بودجه برای ارتقای فرهنگی فعالیتهای دانشگاهی ایجاد شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: فعالیتهای فرهنگی دانشگاه متکی به جنب و جوش دانشجویان است، اما تمامی این کارها متناسب با بودجه تخصیص یافته نبوده و اعتدال در این زمینه رعایت نشده است.
غفاری با بیان اینکه باید حداقل بودجههای فرهنگی را در زمان تخصیص با درصد بالا در سازمان برنامه و بودجه اعلام کنند، تاکید کرد: بودجه فرهنگی و اجتماعی در دو حوزه یعنی ستاد و دانشگاه وجود دارد که حدود کمی از آن مربوط به ستاد بوده و بخش عمده آن مربوط به دانشگاه هاست.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اضافه کرد: عدد و رقم مشخصی برای بودجههای فرهنگی وجود ندارد چرا که هر دانشگاه متناسب با نیاز خود یعنی مستقل به دریافت بودجه اقدام کرده و این موضوع در نهادهای علمی متفاوت است.
غفاری افزود: تناسب و تعادل لازم بین فعالیتهای انجام شده و اعتبار تخصیص یافته به معادله و تراز بهینهای برای فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها وجود ندارد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/