یک مخترع هلندی شیوه‌ای جدید را برای تشخیص ابتلا به کرونا ابداع کرده است که اگر به تایید نهایی برسد دیگر نیازی به سوآب بینی و حلق نخواهد بود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العربیه، پیتر ون ویس مخترع هلندی، امیدوار است اختراع وی به جایگزینی برای سواب‌های بینی، گلو و حتی مقعد تبدیل شود، خصوصاً اینکه دستگاهی که وی طراحی کرده، برای تشخیص ابتلا به کرونا، فقط نیاز دارد تا فرد فریاد بزند.

ویس تلاش می‌کند تا اطمینان حاصل کند که اختراع جدید وی در تشخیص ابتلا به کرونا کاملاً مفید است یا خیر؛ به همین منظور از شرکت کنندگان در آزمایش‌های خود خواست وارد یک اتاق سر بسته شوند و سپس فریاد بزنند یا آواز بخوانند، به طوری که دستگاه بتواند هوا را از این طریق فیلتر کرده و کلیه مولکول‌های ساطع شده از سیستم تنفسی افراد داخل آن را جمع آوری کند تا مورد تجزیه و تحلیل و بررسی قرار گیرد که آیا ویروس دارند یا نه.

این مخترع معتقد است اگر فرد مبتلا به کرونا فریاد بزند ده‌ها هزار مولکول حاوی ویروس پخش می‌شود، به همین منظور او یک اتاق کوچک را در کنار یک مرکز آزمایش کرونا در حومه آمستردام ساخت تا اختراع خود را بر روی افرادی که آزمایش کرونا داده اند امتحان کند.

به گفته این مبتکر، این دستگاه برای شناسایی ویروس فقط یه سه دقیقه زمان نیاز دارد و با یک اندازه گیری نانومتری ویروس را شناسایی می‌کند.

مقامات بهداشتی هلند ماه گذشته با انجام آزمایشی بر اساس تنفس موافقت کردند که در آن از شرکت کننده خواسته شد تا در لوله‌ای بدمند تا بررسی کند که به ویروس آلوده است یا خیر.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.