کوروش پرند سرپرست پارک و علم و فناوری دانشگاه شهیدبهشتی در خصوص طرح کارورزی و اشتغال پذیری دانشجویان فارغ التحصیل در گفتوگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در حال حاضر زمینه اشتغال بیش از ۲۴۰ نفر در پارک علم و فناوری و ۲۰۰ نفر در مرکز رشد دانشگاه شهید بهشتی فراهم شده است و ۱۷ شرکت پیش رشد و ۳۱ شرکت رشدی و ۵ شتاب دهنده و ۱۵ شرکت دانش بنیان در دانشگاه شهید بهشتی مستقر هستند.
او افزود: استقرار مرکز فنی و حرفهای در دانشگاه شهید بهشتی بستر مناسبی را برای آموزش مهارت ها و اشتغال پذیری دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی فراهم کرده است.
سرپرست پارک و علم و فناوری دانشگاه شهیدبهشتی گفت: ما در جهت گسترش مهارتهای پژوهشی، سعی در انعقاد تفاهم نامه بین معاونت پژوهشی وزرات علوم تحقیقات و فناوری و معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی داریم تا به این وسیله گامی در توانمندسازی دانشجویان و اشتغال پذیری فارغ التحصیلان برداشته باشیم.
او بیان کرد: بحث مهارت آموزی که به دو گروه مهارتهای نرم و مهارتهای فنی تقسیم میشود، یکی از بحثهای مهم و تاثیرگذار در حوزه اشتغال پذیری دانشجویان است.
او گفت: امروزه یکی از بزرگترین معضلات دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی بحث اشتغال است. نگرانی اشتغال به مقطع فوق لیسانس نیز سرایت کرده و طبق پیش بینیها احتمال دارد مقطع دکتری را نیز درگیر خود کند.
پرند تصریح کرد: ما برای حل این مشکل حداقل ده راه حل پیشنهادی داریم تا جایی که در دانشگاه شهید بهشتی نیز مرکز کاریابی را برای دانشجویان مستقر کردهایم تا بتوانیم از این طریق به حل معضل بیکاری بپردازیم.
او در خصوص اینکه پارکها چه تاثیری در کاهش آمار بیکاری و اشتغال پذیری دانشجویان خواهند داشت گفت: بطور کلی باید به سه موضوع دانش، مهارت و فناوری عمیقاً توجه شود، زیرا اگر این سه حوزه به صورت درست با هم ترکیب شوند، مشکل بیکاری حل خواهد شد و تلاش اشخاص و شرکتهای توانمند در این حوزه منجر به ایجاد اشتغال می شود.
سرپرست پارک و علم و فناوری دانشگاه شهیدبهشتی افزود: پارکهای علم و فناوری در حوزه فناوری به طور خاص و در حوزه مهارت و دانش به صورت جزئی ایفای نقش میکنند به علاوه این پارکها نقش اساسی و محوری در فناوری، نوآوری، کارآفرینی و خلاقیت دارند و در نهایت منجر به اشتغال افراد خواهند شد.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/