به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه کرم بروله وانیلی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
خامه صبحانه ۴۲۵ گرم
تخم مرغ (زرده) ۵ عدد
شکر۵۰ گرم
شیر۱۰۰ میلی لیتر
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
فر را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. شکر و زردهها را به همراه وانیل هم بزنید.
خامه و شیر را روی حرارت قرار دهید. به محض اینکه شروع کرد به جوشیدن، از روی حرارت بردارید. کمی هم بزنید تا دما در کل مایع یکنواخت شود.
سپس به آرامی خامه داغ را به زرده اضافه کنید و همزمان با همزن مخلوط کرده تا تخم مرغها نبندند.
داخل یک ظرف پیرکس یا قالب را با آب جوش پر کنید، ظرف مخصوص کرم را از مخلوط پر کرده و داخل آب قرار دهید. دقت شود که آب به اندازه یک و نیم سانتی متر عمق داشته باشد.
ظرف را به مدت ۵۰ دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از پخت وسط کرم حالت ژلهای خواهد داشت و کمی شل است. مقداری شکر روی ظرف بپاشید. با استفاده از فندک آشپزخانه، با احتیاط شعله را روی شکر بگیرید تا کمی قهوهای شود.
پس از خنک شدن، ظرفها را به مدت زمان حداقل یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
سایر نکات
کرم بروله یک دسر فرانسوی خوشمزه است که ماده اولیه اصلی آن خامه میباشد. بافت داخلی این دسر، نرم و کرم مانند است، اما لایه رویی آن ترد و کاراملی است.
در هنگام مخلوط کردن شکر و زردهها از دور کند همزن استفاده کنید تا بوی زهم زردهها گرفته شود.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/