به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه بادمجان پلوی شیرازی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
برنج ۲ پیمانه
مرغ ۳۰۰ گرم
بادمجان ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
زرشک ۵ قاشق سوپ خوری
ماست ۵ قاشق سوپ خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
کره ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
زعفران به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب پیازها را خرد کرده و با مقداری کره تفت میدهیم.
مرغ را جداگانه کمی در کره تفت میدهیم و با اضافه کردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میکنیم.
بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقهای خرد کرده و سرخ میکنیم.
زرشک را هم با مقداری کره و شکر تفت میدهیم.
حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط کرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بکشد.
سایر نکات
بهتر است همه مواد با کره تفت داده شود.
این غذا رب ندارد، ولی اگر مایلید به مرغ آن رب اضافه کنید.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/