عادت به مصرف بیش از حد شیرینی می‌تواند منجر به آسیب‌هایی در سلامت بدن شده و شرایط فرد را به خطر بیندازد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ثابت شده است که قند و شکر باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شوند.

در واقع با رعایت تناسب در مصرف شیرینی‌جات، بدن مقاومت بیشتری در برابر بیماری‌ها به خصوص شرایط اپیدمی کرونا خواهد داشت؛ بنابراین توصیه می‌شود مصرف شیرینی خود را به حداقل برسانید یا از شیرینی‌های تهیه شده توسط خرما و عسل استفاده کنید. 

برای کنترل مصرف افراطی شیرینی، ظرف آن را در مکانی دور از دسترس و دید خود قرار دهید. همچنین برای مصرف متعادل شیرینی بهتر است در زمان انتخاب؛ از اندازه‌های کوچک‌تر شیرینی استفاده کنید.

به دلیل نقش قند و شکر در تضعیف سیستم ایمنی بدن بهتر است خودتان در منزل شیرینی درست کنید و خرما و عسل را جایگزین شکر قرار دهید. البته باید به این نکته توجه داشت که میوه‌های شیرین خشک شده و خشکبار، جایگزین بهتری برای شیرینی‌ها هستند.

اگر شیرینی خوردید، نوشابه و دسر را از برنامه غذایی خود حذف کنید. این موضوع برای همه افراد به خصوص کودکان بسیار حائز اهمیت است که شکلات کاکائویی تلخ یا مغزدار انتخاب سالم تری نسبت به آب نبات‌ها و تافی‌ها هستند. 


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

برچسب ها: شیرینی ، قندوشکر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار