نماینده سابق مجلس شورای اسلامی درباره انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم توضیحاتی ارائه داد.

سید حسن نقوی حسینی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی  در گفت و گو با  خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری گفت: انتخابات پیش رو یکی از میدان‌های مانور قدرت ملی جمهوری اسلامی محسوب می‌شود و در این میدان مشارکت همه مردم و انتخاب یک دولت انقلابی دارای برنامه که مشکلات را حل کند حائز اهمیت است؛ به نظر من انتخابات آینده میعادگاه مهمی برای انقلاب اسلامی است.

وی افزود: با توجه به شرایط فعلیِ جناح‌ها و گروه‌هایی که خودشان را برای انتخابات آماده می‌کنند باید زمینه را برای انتخابات با شکوه آماده کرد.

نماینده سابق مجلس با اشاره به چهار جریانی که در عرصه انتخابات ۱۴۰۰ حضور پیدا خواهند کرد ادامه داد: این ۴ جریان شامل جریان اصلاح طلبان، جریان اعتدال گرایان، جریان اصولگریان و جریان دولت جوان انقلابی است؛ البته احمدی نژاد هم به عنوان یک جریان خارج از چارچوب سعی در مطرح کردن خودش دارد؛ از طرفی این ۴ جریان هم نامزد‌های خودشان را در عرصه انتخابات دارند.

نقوی حسینی با تاکید بر اینکه با توجه به شرایط؛ حضور هیچ نامزدی منتفی نیست اظهار کرد: در این شرایط هم آیت الله سید ابراهیم رئیسی ممکن است حضور پیدا کند هم محمدباقر قالیباف، همچنین حضور سعید جلیلی هم منتفی نیست و در این شرایط نمی‌شود تحلیلی ارائه داد که چه کسی قطعا حضور پیدا می‌کند یا نمی‌کند. اما یک چیز مشخص است که اگر رئیسی به این جمع بندی برسد که در انتخابات شرکت کند رقابت در جریان اصولگرایی بین نامزد‌های مختلف نخواهد بود و اجماع صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: اگر رئیسی در انتخابات به عنوان نامزد شرکت نکند، قطعا بین جریان اصولگرایی اختلاف نظر پیش می‌آید و اجماع بر روی یک گزینه سخت صورت می‌گیرد.

نماینده سابق مجلس در پاسخ به این سوال که اگر قالیباف هم نامزد ریاست جمهوری نشود اصولگرایان چه جایگزینی دارند گفت: به شرطی که خود قالیباف صراحتا اعلام کند که نامزد نمی‌شود نه اینکه اطرافیان او بگویند؛ نزدیک‌ترین فردی که منجر به اجماع اصولگرایان می‌شود سعید جلیلی است و حضور او در انتخابات نتیجه خوبی را رقم خواهد زد.

نقوی حسینی درباره نامزد جریان اعتدال گرایان در انتخابات ۱۴۰۰ هم گفت: علی لاریجانی یک رجل سیاسی است، ولی اینکه چقدر مورد اقبال قرار بگیرد معلوم نیست؛ بالاخره در رقابت‌های انتخاباتی دو عامل مهم است، یکی اقبال پایگاه اجتماعی و دوم اجماع جریانات سیاسی بر روی آن فرد؛ لاریجانی زیرک‌تر و باهوش‌تر از این حرف هاست که بدون برنامه ریزی و مشاهده همه جوانب وارد انتخابات شود؛ او به دنبال این است که در صورت اجماع همه جریانات وارد رقابت‌های انتخابات شود؛ اما نزدیک‌ترین جریان سیاسی و انتخاباتی به او جریان اعتدال گرایان است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سیدرضاحسینی
۱۴:۰۰ ۲۳ فروردين ۱۴۰۰
اگه آقای رئیسی تشریف بیارند حتما اکثریت قریب به اتفاق آراء مردم را دارند، و اگرایشان تشریف نیاورند مردم به دکتراحمدی نژاد و دکترسعیدجلیلی اعتمادمیکنند، و لاغیر .
Iran (Islamic Republic of)
Mohsen
۱۸:۲۰ ۰۸ فروردين ۱۴۰۰
رئیس جمهور دیگه نبایدبگه صدروزه همه مشکلات راحل میکنیم وبعدازدستگاه هانظربخواهد.بهتره ازاقتصاددان های شورای پول واعتباراستفاده کند.همه واسه رئیس جمهور بعدی بود.
Iran (Islamic Republic of)
اصولگرای واقع گرا
۱۶:۴۵ ۰۸ فروردين ۱۴۰۰
نامزد اصلاح طلبان پزشکیان
نامزد اعتدال گرایان جهانگیری
نامزد اصولگرایان قالیباف یا فتاح
نامزدهای جبهه پایداری از بین جلیلی نیکزاد ضرغامی
احمدی نژاد و سید محمد تایید صلاحیت نمیشوند.
رئیسی لاریجانی سیدحسن خمینی احتمالا شرکت نخواهند کرد.
کمی واقع گراتر باشید.
Iran (Islamic Republic of)
ت
۱۶:۲۸ ۰۸ فروردين ۱۴۰۰
اصلاح طلبان دکتر پزشکیان
اعتدال گرایان جهانگیری
اصولگرایان قالیباف
پایداری ها وحامیان احمدی نژاد بین سه گزینه ضرغامی جلیلی نیکزاد
احمدی نژاد و سعید محمد احتمالا تایید نخواهند شد.
لاریجانی و رئیسی احتمالا نمی آیند.
Iran (Islamic Republic of)
عباس گودرزی
۱۱:۱۰ ۰۸ فروردين ۱۴۰۰
سلام چنان سخن از تحلیل می زند گویا می خواهد مریخ را تسخیر نماید . مردم به افراد تکراری رای نمی دهند . لذا افرادی با عملکرد مثبت بدون جناح باید وارد صحنه شوند . افراد شعار محور و تکراری باید کنار روند تنها کسی که حضور آن می تواند مفید باشدسعید محمد است که تا حالا عملگرا بوده و وام دار هیچ جناح و گروهی نیست . امروز مردم به این نتیجه رسیده اند که جناح و شعار مرده است و فقط سود جویی عده ای را در پی دارد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۴ ۰۸ فروردين ۱۴۰۰
شما چطور متوجه این محسنات در وجود این شخص شده اید ؟کسی که هیچ سابقه ای از کار سیاسی در رزومه اش نیست و تنها در دوسال اخیر در سمت مدیر عاملی یک شرکت مهندسی بوده است . اما اینکه وابسته به هیچ جناحی نیست یک شوخی مضحک است گرچه وابستگی به حزب و جناح یک پوئن مثبت برای رییس جمهور است.
Iran (Islamic Republic of)
عباس گودرزی
۱۲:۵۲ ۰۹ فروردين ۱۴۰۰
سلام تجربه ثابت کرده که جناح زمینه اختلاف را فراهم نموده و فتنه های گذشته حکایت از جناح بازی دارد . لذا شخصی که بدون اختلاس بتواند زمینه توسعه را فراهم و نیاز های زیر ساختی را بدون نگاه به بیگانه به سر انجام برساند . لیاقت مدیریت اجرایی کشور را بدون نگاه به بیگانه دارد و زمینه ساز تولید و اشتغال خواهد بود . نه دلالی و رانت و فئودالی و...
آخرین اخبار