کارشناس تغذیه توصیه‌هایی برای جلوگیری از حساسیت در فصل بهار ارائه داد.


علی عزیزی متخصص علم تغذیه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد،گفت: برای جلوگیری از حساسیت‌های فصلی باید از مصرف غذا‌های کنسروی و فرآوری شده و همچنین غذا‌های مانده خودداری کرد.

او افزود: هر چه مواد خوراکی، طبیعی‌تر بوده و تازگی بیشتری داشته باشد، ارزش غذایی بیشتری داشته و مانع از بروز حساسیت در بدن می‌شود.

عزیزی با اشاره به فراوانی میوه‌ها و سبزی‌ها در فصل بهار ادامه داد: بهتر است در فصل بهار و همچنین سایر فصول میوه و سبزی برداشت شده در همان فصل مصرف شود.

این کارشناس تغذیه اظهار کرد: همچنین مصرف میوه‌های متناسب با هر اقلیم، مفیدتر و برای جسم سازگارتر بوده و بر اساس علم تغذیه، میوه‌های وارداتی مانند موز، آناناس، انبه و غیره توصیه نمی‌شود.

او در پایان افزود: به طور کلی برای تغذیه بهتر لازم است اصل تعادل و تنوع غذایی رعایت شود، تعادل به معنای مصرف به اندازه شش گروه غذایی و پرهیز از پرخوری بوده و تنوع نیز به معنای مصرف غذا از همه گروه‌های غذایی به صورت متنوع و متناسب با فصل است.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.