به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، اکاترینا یانگ متخصص غدد در روسیه در گزارشی اظهار کرد: افرادی که از سوزش معده و آروغ زدن، نفخ و سنگینی معده هنگام غذا خوردن، مدفوع ناپایدار و رشد بیش از حد باکتری روده کوچک رنج میبرند، نباید بیش از ۱۰۰ میلی لیتر مایعات در هنگام غذا خوردن بنوشند.
این متخصص غدد بیان کرد: فقط در صورت نیاز به نرم کردن توده غذا در معده یا خوردن قرصهای مصرف شده با غذا، کافی است چند جرعه آب بنوشید.
یانگ افزود: بیماران مبتلا به GERD (بیماری رفلاکس معده) و بسته شدن ضعیف پیلورس معده باید توجه ویژهای داشته باشد تا در هنگام وعدههای غذایی نوشیدن آب را به حداقل برسانند. این موارد در هنگام انجام گاستروسکوپی به راحتی تشخیص داده میشوند.
او گفت: دلیل این امر آن نیست که آب با آب معده مخلوط شده و آن را رقیق میکند. اگرچه این جنبه برای بیمارانی که از نظر آسیب شناسی اسیدیته کمی دارند بسیار مهم است. اما با این کار با افزودن مایعات، حرکت سریع غذا از معده به رودهها بدون هضم کافی انجام میشود که این امر خطرناک است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام /
سلامت مردم را به خطر نیاندازید
حق الناس است