به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، لیمو (لیموترش یا لیموعمانی) میوهای درختچهای است که از قدیم از آب (آبلیمو) یا خشک شده آن استفاده میشده است. در غذاهای سنتی ایران اصولا از لیموعمانی که یکی از انواع لیموترش است استفاده میشده و در حال حاضر هم کاربرد فراوان دارد. لیمو دارای خواص مقوی و محافظ قلب، اشتهاآور، آرامبخش، ضددرد و ضدانگلهای رودهای نیز هست.
مواد لازم:
سینه مرغ ۲ عدد
پودر لیمو عمانی ۱/۲ قاشق غذاخوری
مرزه ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق غذاخوری
روغن ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه:
لیمو عمانی را پودر کنید.
لیمو عمانی پودرشده، مرزه، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
سینههای مرغ را به خوبی بشویید و اجازه دهید خشک شود. هر تکه سینه مرغ را با چاقو نصف کنید.
به این ترتیب ۴ تکه سینه مرغ خواهید داشت. اگر برشها به جای اینکه سینه مرغ را نازک کند، عمودی باشد، سرخ کردن آنها راحتتر خواهد بود.
طعم دهندههایی را که با هم مخلوط کرده اید، روی تکههای مرغ بریزید.
سپس در یک تابه روغن و کره را مخلوط کنید و سینههای مرغ را داخل آن بیندازید تا سرخ شود. مرغها را طوری در تابه بچینید که فضای مناسبی بین آنها خالی باشد.
به محض اینکه یک طرف مرغها طلایی شد، برگردانید تا سمت دیگرش نیز به خوبی سرخ شود. تمام این مراحل زمان زیادی نمیبرد.
پس از اینکه طرف دوم هم سرخ شد، آنها را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید، خنک شود.
این غذا را میتوانید با سیب زمینی، گوجه فرنگی، انار و ریحان سرو کنید. مرغ سرخ شده با ادویههای ایرانی، غذایی بسیار لذیذ است که در زمانی کوتاه آماده میشود.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/