ورود ۱۵ هزار واکسن کرونا به استان آذربایجان شرقی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از ورود ۱۵ هزار واکسن کرونا به استان آذربایجان شرقی خبر داد.

 

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از ورود ۱۵ هزار واکسن کرونا به استان آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: مقرر بود در وهله اول واکسن‌ها به کادر درمان تزریق شوند و سپس اعلام شد که افراد مسن نگهداری شده در مراکز سالمندان نیز واکسینه شوند که این اتفاق هم افتاد.

او گفت: در مرحله بعد مقرر شد پاکبان‌ها واکسینه شوند که ۱۰۰۰ نفر از این گروه واکسینه شده‌اند و  مابقی نیز در حال انجام است.

 صومی در خصوص آخرین وضعیت بیماری کرونا و واکسیناسیون بیماران خاص در استان آذربایجان شرقی گفت: در حال حاضر استان ما از نظر وضعیت بیماری کرونا در وضعیت مناسبی قرار ندارد و نسبت به اواخر دی ماه تا آخر اسفند ماه که در وضعیت پایدار قرار داشتیم به خاطر بی مبالاتی‌ها و عدم همراهی با ضوابط بهداشتی آرام آرام بیماری افزایش یافته است.

او با اشاره به افزایش بیماران شناسایی شده و بستری در بیمارستان‌های استان آذربایجان شرقی گفت: فعلا شهرستان های جلفا وسراب در وضعیت قرمز و سه شهرستان هشترود، میانه و شبستر نارنجی و به غیر از ۴ شهرستان با وضعیت آبی آن هم با جمعیت کم بقیه شهرستان‌ها زرد هستند و اکثر شهرستان‌های با وضعیت زرد نیز در آستانه نارنجی شدن هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص بیماری کرونای انگلیسی افزود: اگر در طی یک روز ۴۶۶ نفر بیمار در استان شناسایی شود حداقل ۵۰ درصد آنان مبتلا به کرونای انگلیسی می‌باشند و در حال حاضر ۳۰۰ نفر با ژن جهش یافته انگلیسی در طول دو هفته گذشته در استان شناسایی شده است.

صومی گفت: بیماران خاص در آذربایجان شرقی برای دریافت واکسن کرونا با همراه داشتن کارت بیماری وشناسایی طی چند روز آینده از ساعت ۹ تا ۵ به بیمارستان‌های تعیین شده مراجعه کنند.

او در خصوص دریافت واکسن کرونا توسط بیماران خاص گفت: بیماران پیوند کبد، کلیه، قلب و ریه برای دریافت واکسن به بیمارستان امام رضا (ع) تبریز و بیماران مبتلا به ام اس به بیمارستان الزهرا (س) و بیماران مبتلا به هموفیلی و تالاسمی هم می‌توانند طی چند روز آینده برای تزریق واکسن کرونا به بیمارستان سینای تبریز مراجعه کنند و تزریق واکسن به گروه‌های تعیین شده در تمامی بیمارستان‌های سایر شهرستان‌های استان انجام می‌شود.

صومی گفت: سه مرحله از واکسن اسپوتنیک روسی و واکسن سینوفارم چینی و واکسن هندی وارد شده که هر یک گروه‌های هدف مشخصی دارند که بر اساس سند ملی واکسیناسیون تعیین شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از مردم خواست که برای کار‌های غیر ضروری از خانه خارج نشده و دورهمی‌ها را به حداقل برسانند تا در دو هفته آینده وضعیت بیماری کنترل شده و شاهد افزایش بیماری در استان نباشیم.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.