مدیر گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:از اسفند ماه سال ۹۸ تا کنون بیش از ۷۰۰ هزار بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع غذا توسط کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه در استان کرمانشاه انجام شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، امیر کرمی بیان کرد: در بازرسی های انجام شده حدود ۲۱هزار و ۹۴۵ مورد به مراجع قضایی معرفی و ۲۰ هزار و ۳۰۵ مورد نیز منجر به تعطیلی و پلمب شده است، همچنین در این مدت تعداد ۷۸ هزار و ۳۶۰ اخطاریه بهداشتی نیز صادر شده است.

او افزود: علاوه بر این تعداد ۱۲۵۰۰ بازدید توسط یک تیم نظارتی مشترک متشکل از نمایندگانی از ادارات مرتبط در استان از جمله اتاق اصناف، صنعت، معدن تجارت، نیروی انتظامی، پلیس اماکن عمومی، اتحادیه صنفی، تعزیرات، شهرداری، دامپزشکی داشتیم که پس از بازدید مشترک در صورت تخلف با حضور مقامات قضایی در محل دستور پلمب واحد صنفی نیز همزمان صادر شده است.
انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.