به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گردان مدیرکل دفتر صنایع برق، فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت در برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر در خصوص وضعیت تولید لوازم خانگی در کشور گفت: در سال گذشته ۱۵ میلیون دستگاه تولید لوازم خانگی کوچک و بزرگ در کشور داشتیم که نسبت به سال ۹۸ حدود ۶ میلیون دستگاه بیشتر بود و رشد ۷۰ درصدی داشت به طوری که رکورد تولید لوازم خانگی در کشور شکسته شد.
او ادامه داد: هدفگذاری برای تولید لوازم خانگی در سال ۹۹ میزان ۱۲ میلیون دستگاه بود که حدود ۳ میلیون فراتر از این هدقگذاری ، تولید داشتیم و این امر نشان دهنده روند روبه رشد این صنعت در کشور است.
گردان بیان کرد: با خودکفایی در تولید لوازم خانگی، بیش از ۳ میلیارد دلار صرفه جویی ارزی شد.
مدیرکل دفتر صنایع برق، فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت تاکید کرد : با برنامه ریزی های انجام گرفته همچون هوشمندسازی تولید و ورود به بازارهای صادراتی باید روند رو به رشد صنعت لوازم خانگی ادامه داشته باشد.
این مقام مسئول تاکید کرد : در حال حاضر نیازی به برندهای خارجی نداریم و باید مشکلاتی از قبیل قاچاق کالا در این بخش با کمک دستگاه های مسئول رفع شود.
در ادامه برنامه دیانی رئیس انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی تصریح کرد: صنعت لوازم خانگی از شاخصه های مهم صنعتی شدن کشور هاست و اهمیت زیادی در اقتصاد کشور دارد.
او ادامه داد: طی سال گذشته با افزایش تولید و بی نیازی به برندهای خارجی ، نقشه دشمن برای تاثیرگذاری تحریم ها بر اقتصاد و صنعت لوازم خانگی شکست خورد.
دیانی بیان کرد: حدود ۷۰ درصد بازار لوازم خانگی را محصولات خارجی تشکیل میداد که آنها بازار ایران را به راحتی رها کردند و هیچگونه مواد و قطعه در اختیار صنعت لوازم خانگی قرار ندادند.
رئیس انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی در خصوص مشکلات این صنعت گفت: از هر معبری لوازم خانگی به کشور وارد می شود و دومین حجم قاچاق در ایران مربوط به لوازم خانگی است.
دیانی تاکید کرد: در صنعت لوازم خانگی از منابع رانتی و ارزان استفاده نمیشود.
انتهای پیام/
انشالله به سطح بالایی از صادرات هم برسیم
تا قیمت ها هم برای مصرف کننده داخلی پائین و پائینتر بیاید
درهر صورت " تبریک "
خداقوت