به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیتزا یکی از غذاهایی است که طرفداران زیادی دارد و بسیاری از افراد دوست دارند آن را در منزل تهیه کنند. از این رو در این مقاله قصد داریم شما عزیزان را با طرز تهیه دو نمونه پیتزا تابهای بدون نیاز به فر آشنا کنیم.
طرز تهیه پیتزا بدون فر
همانطور که میدانید پیتزا غذای محبوب بین همهی ماست. مخصوصا اگر از بچهها سوال کنید که چه غذایی دوست دارند، بدون شک پیتزا جزو غذاهای مورد علاقه آن هاست.
برخی از والدین ترجیح میدهند که فرزندانشان پیتزاهای رستورانی و آماده نخورند و دوست دارند خودشان در منزل تهیه کنند، اما ممکن است فر نداشته باشند و با خود گمان کنند که نمیتوانند پیتزا درست کنند.
ما این کار را برای این والدین عزیز آسان کرده ایم. در ادامه شما را با طرز تهیه دو مدل پیتزا بدون فر آشنا خواهیم کرد که بتوانید به راحتی درون ماهیتابه پیتزا درست کنید.
طرز تهیه پیتزا مخلوط روی گاز
مواد لازم برای تهیه پیتزا بدون فر:
خمیر پیتزا
ژامبون با طعم دلخواه
قارچ خام
فلفل دلمهای
پنیر پیتزا
همانطور که میبینید، مقدار مواد لازم را ذکر نکردیم، به این دلیل که این مقدار بستگی به ذائقه و سلیقه شما دارد و هر کدام از مواد بالا را که دوست دارید میتوانید به مقدار زیاد استفاده کنید و هر کدام را دوست ندارید میتوانید حذف کنید یا کمتر استفاده کنید.
خمیر پیتزا به صورت آماده در بازار موجود است که میتوانید خریداری کنید، اما اگر میخواهید آن را به صورت خانگی درست کنید، حتما به مقاله زیر مراجعه کنید.
درست کردن خمیر پیتزا در خانه یکی از هنرهای آشپزی است که به راحتی میتوانید این هنر را یاد بگیرید. با ما همراه باشید تا به شما آموزش دهیم چگونه در…
مواد لازم برای تهیه سس پیتزا بدون فر:
۲ قاشق غذاخوری سس قرمز
۲۰ گرم کره
۱ قاشق مرباخوری سرخالی پودر پاپریکا
۱ قاشق چایخوری سرخالی پودر آویشن
نمک به مقدار لازم
مراحل تهیه پیتزا روی گاز:
در مرحله اول قارچها را به شکل حلقه خرد کنید. سپس کمی کره را در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم قرار دهید و بعد قارچها را درون ماهیتابه بریزید و مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا قارچ آب بیندازد.
پس از اینکه قارچ آب انداخت، حرارت را زیاد کنید تا آب آنها خشک شود و قارچها سرخ شوند. قارچ نباید آب داشته باشد و اگر آب داشته باشد، بعد روی پیتزای شما آب میاندازد.
حالا نوبت به تهیه سس پیتزای خانگی میرسد. یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و سس گوجه، کره، نمک، پاپریکا و آویشن را درون ماهیتابه بریزید و کمی آن را تفت دهید.
آنقدر تفت دادن را ادامه دهید تا کره به طور کامل آب شود و سس شما غلیظ شده و داغ شود. حالا ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
برای تهیه پیتزا روی گاز، نیاز به یک ماهیتابه نچسب دارید که خمیر پیتزا روی آن نچسبد. کف ماهیتابه را چرب کنید و روی سطح آن کمی آرد بپاشید. حالا خمیر پیتزا را کف ماهیتابه پهن کنید به طوری که به طور کامل کف ماهیتابه را بگیرد.
بعد از اینکه خمیر را پهن کردید، سس پیتزایی که آماده کرده بودید را با یک برس یا قاشق روی خمیر پخش کنید. بهتر است که اطراف خمیر به اندازه یک سانتی متر بدون سس باشد.
وقتی به طور کامل خمیر را آغشته به سس کردید، نوبت به چیدن مواد پیتزا روی خمیر میرسد. ابتدا ژامبونها را به طور دلخواه خرد کنید و روی خمیر پیتزا بچینید، سپس قارچهای سرخ شده و فلفل دلمه ایهای خرد شده را روی سطح خمیر پخش کنید.
در آخر به طور کامل سطح مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید و برای زیباتر شدن پیتزا، روی پنیرها هم کمی قارچ بگذارید. حالا ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و درب آن را بگذارید تا کم کم پیتزا آماده شود و پنیرها آب شوند.
توجه داشته باشید که برای پخت پیتزا روی گاز حتما باید حرارت ملایم باشد و در طول زمان پخت نباید درب ماهیتابه را بردارید. به مدت نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه صبر کنید تا پیتزا آماده شود. سپس درب ماهیتابه را بردارید و ۱۵ دقیقه دیگر بدون درب آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا بخار اضافی آن برود.
پیتزای شما آماده است. میتوانید آن را برش بدهید و نوش جان کنید.
طرز تهیه پیتزا در ماهیتابه
مواد لازم برای تهیه پیتزا تابه ای:
سوسیس، کالباس، پپرونی، مرغ یا گوشت پخته شده ۳۰۰ گرم
قارچ ۱ پیمانه
فلفل دلمهای یک چهارم ۱ عدد
پنیر موزارلا یا پیتزا ۱/۵ پیمانه
آبلیمو ترش تازه ۲ قاشق چایخوری
خمیر پیتزا آماده ۱ عدد
سس گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپخوری
ذرت پخته شده، زیتون یا گوجه فرنگی گیلاسی به میزان لازم
مراحل تهیه پیتزای بدون فر:
در اولین مرحله طرز تهیه پیتزا تابه ای، تمامی مواد بالا را برش بدهید. میتوانید به دلخواه از سوسیس، کالباس یا حتی مرغ یا گوشت استفاده کنید. در این آموزش ما از پپرونی استفاده کردیم. حالا مقداری روغن درون ماهیتابه بریزید و بعد از داغ شدن روغن، پپرونیها را درون ماهیتابه بریزید.
کمی تفت دهید تا پپرونیها سرخ شوند و رنگشان طلایی شود. اگر شما از مواد دیگری برای پیتزا استفاده میکنید، بهتر است که آن را کمی تفت دهید، چون قرار است پیتزا در ماهیتابه و با حرارت بسیار کم پخته شود پس لازم است مواد از قبل پخته شوند.
حالا پپرونیها را از ماهیتابه خارج کنید و قارچها را درون ماهیتابه بریزید و کمی آب لیمو ترش به آنها اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید. در صورت تمایل کمی نمک و فلفل سیاه به قارچها اضافه کنید.
اضافه کردن آبلیمو به قارچ باعث میشود که قارچها در طی تفت دادن، سیاه نشوند و رنگشان تغییر نکند. بعد از اینکه آب قارچها کمتر شد، فلفل دلمه ایهای نگینی شده را به آن اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید.
علت بالا بودن حرارت این است که سبزیجات بپزند، اما خواصشان از بین نرود. حالا خمیر را کف ماهیتابه نچسب پهن کنید. در صورت تمایل میتوانید از خمیر آماده پیتزا یا نان پیتزا استفاده کنید.
پیتزا پپرونی در ماهیتابه
سپس روی سطح خمیر را با سس کچاب بپوشانید. مقداری پنیر موزارلا روی سسها پخش کنید. حالا پپرونیها را بچینید و روی آنها کمی پنیر بریزید، سپس مخلوط قارچ و فلفل دلمهای را روی آنها پخش کنید.
در آخر روی تمام سطح مواد را با پنیر بپوشانید. میتوانید برای زیباتر شدن پیتزا تابه ای، روی پنیرها زیتونهای ورقهای و پپرونی قرار دهید و کمی پودر آویشن بپاشید. حالا ماهیتابه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید. میتوانید از شعله پخش کن نیز استفاده کنید.
کمی روغن در اطراف پیتزا بریزید و درب ماهیتابه را ببندید. اجازه دهید تا پنیرها کاملا آب شوند. پیتزای شما آماده است. نوش جان.
منبع: دلگرم
انتهای پیام/