به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، عباس آذرپیکان معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: مهمترین ماموریت این شناور یدککش، انجام عملیات پهلودهی و جداسازی کشتیهای تجاری و نفتی، عملیات مقابله با آتش و آلودگی است.
او ادامه داد: این شناور پرقدرت از چهار هزار و ۴۰۰ اسب بخار و توان کشش بیش از ۵۰ کیلونیوتن برخوردار است.
او با اشاره به استانداردها و دستورالعملهای لازم برای تعمیر و نگهداری شناورهای دریایی، گفت: تعمیرات اساسی باید براساس استانداردهای موسسات ردهبندی در مراکز تعمیرات حوضچه خشک شناورها صورت گیرد که برای اجرای آن لازم است یدک کش از آب خارج و اقدامات فنی طبق شرح کارِ مصوب انجام شود.
معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: یکی از شاخصهای مثبت این پروژه اتمام زودتر از موعد فرایند تعمیرات است که ۲۰ روز زودتر از موعد قانونی قرارداد به پایان رسیده و با توجه به نقش راهبردی شناور یادگار، بسیار ارزنده و قابل تحسین است.
به گفته آذرپیکان، استفاده از ظرفیت ساخت و تولید مواد اساسی مورد نیاز شناور در داخل کشور و ایجاد فرصتهای شغلی مستقیم (۴۰نفر) و غیرمستقیم (۲۵نفر) نیز از دیگر نکات ارزنده این پروژه است.
آذرپیکان ادامه داد: اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان با استفاده از ظرفیتهای مشاوران فنی در حوزه نگهداری و تعمیر تجهیزات دریایی، برنامهریزی مدونی را در دست اجرا دارد.
انتهای پیام/گ