کارشناس مسائل بین الملل گفت: آمریکا بدون عمل به تعهداتش، خواستار بالا بردن محدودیت‌هاست، اما باید بداند که تعهدات برجامی خود را باید انجام دهد.

حسن بهشتی‌پور کارشناس مسائل بین الملل در گفت‌وگو با خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به نشست‌های کمیسیون برجام گفت: واقعیت این است که آمریکا به دنبال راه حل می‌گردد و از موضع قبلی خود کوتاه آمده است، در جریان نشست کمیسیون مشترک برجام در شهر وین، دو کمیته فنی تشکیل شد که وظیفه پیگیری اجرایی کردن بازگشت آمریکا به برجام را بر عهده دارند.

وی با بیان اینکه بعید است تحریم‌های آمریکا علیه ایران لغو شود اظهار کرد: تحریم‌ها ابزار فشار آمریکاست و بعید می‌دانم که او ابزار فشار خود را رها کند؛ هدف آمریکا به تعلیق درآوردن تحریم‌ها و بازگشت ایران به تعهداتش است.

کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به بدعهدی‌های آمریکا گفت: بهترین راه حل برای ایران، بی اثر کردن تحریم‌ها با نگاه اقتصاد درون زا و بالا بردن توان اقتصادی کشور است، تنها در این شرایط، آمریکا با ایران به توافق می‌رسد وگرنه او از ابزار فشار خود کوتاه نمی‌آید.


بیشتر بخوانید


بهشتی پور درباره اظهارات اخیر رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران مبنی بر اینکه دولت جو بایدن در پی رسیدن به توافقی جامع‌تر و طولانی‌تر با ایران هست، اظهار کرد: منظور از توافق طولانی، تعهداتی است که در برجام وجود دارد؛ بعضی از آنها ۱۰، برخی ۱۵ و تعدادی از آنها ۲۵ سالها طول می‌کشد. آمریکا بدون عمل به تعهداتش، خواستار بالا بردن محدودیت‌هاست، اما باید بداند که نخست تعهدات برجامی خود را انجام دهد و سپس درباره موضوعات دیگر بحث کند، اظهارات رابرت مالی، آرزوی انجام نشده است، چراکه ایران هم خواسته‌های متعددی چون برداشتن مکانیزم ماشه را دارد، ولی این گفت‌وگو‌ها بعد از تعهدات آمریکا و راستی آزمایی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: به احتمال زیاد جلسات طرف‌های برجام ادامه پیدا می‌کند و به سرعت به نتیجه نمی‌رسد، البته آمریکا برای بازگشت به تعهدات خود، نیاز به مذاکره ندارد؛ او همان طور که فرمان صادر کرد که از برجام خارج شود، می‌تواند فرمان بازگشت به برجام را هم صادر کند، بنابراین مذاکرات برای چگونگی اجرای تعهدات است.

بهشتی پور در پایان تاکید کرد: آمریکا حرف بسیار می‌زند و بعد حرف خود را تغییر می‌دهد، بنابراین نباید به لفاظی آمریکا توجه کرد؛ نگاه‌ها باید به سوی عمل باشد و آنها تاکنون عمل خود را تغییر نداده اند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
M.hassam
۱۷:۰۲ ۲۹ فروردين ۱۴۰۰
اگر باور و اتکا به تولید ملی کنیم و از موضع قدرت وارد شویم ، ابزار فشار آمریکا نیز ضعیف خواهد شد
Iran (Islamic Republic of)
فرشته
۱۶:۵۵ ۲۹ فروردين ۱۴۰۰
بازگشت دوباره به برجام ، مانند افتادن از چاهی به چاه دیگر هستش.
#لغو_مذاکرات
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۴:۲۳ ۲۷ فروردين ۱۴۰۰
پس چی فک کردی // نکه منتظر بودید کلید امریکا را بهتون بدن // یه عمره موهایتان را الکی تو سیاست سفید کردید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۵ ۲۷ فروردين ۱۴۰۰
حقیقت هم همین است کشوری که نتواند اقتصاد پویا داشته باشد محکوم به فناست.
پس باید در تمام زمینه ها قوی شد نه اینکه در یک جنبه به قدرت رسید ولی جنبه های دیگر فراموش شود.دین اسلام هم تاکید بر توجه به همه جنبه های زندگی دارد مثل زیبایی دوستی کمال قدرت .
همانند کسی که تمام اعضای بدنش سالم است باید همه ارکان و اعضا باهم باشند و متناسب باشند.
یا علی
آخرین اخبار