به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، عصمت تقی آبادی معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: رعایت نکردن شیوه نامههای بهداشتی از علل مهم پلمب واحدهای صنفی متخلف (شامل خرازی، تابلو فروشی، پوشاک، لوازم آرایشی، رستوران، آشپزخانه و فست فود) است.
بیشتر بخوانید
او افزود: با توجه به این که در شرایط قرمز کرونایی، فعالیت گروههای شغلی دو، سه و چهار ممنوع است، همه شیوه نامهها از طریق اتحادیههای صنفی به متصدیان ابلاغ شده و روز پنجشنبه نوزدهم فروردین، شرایط کنونی گسترش بیماری و شیوه نامههای بهداشتی در جلسهای با حضور مدیران اداره صمت و دانشکده علوم پزشکی برای مسئولان اتحادیههای صنفی تشریح شد.
معاون بهداشت دانشکده ادامه داد: واحدهای صنفی مذکور حداقل به مدت دو هفته پلمب خواهند ماند و پس از رفع نواقص بهداشتی و کسب مجوز از دانشکده مجاز به ادامه فعالیت خواهند بود.
انتهای پیام//ر. ح