به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العالم، "سرینا بودن" متخصص تغذیه میگوید: مصرف عدس توسط انسان به ۱۳ هزار سال قبل از میلاد برمی گردد.
بهبود سلامت روده: عدس منبع مهمی از نشاسته و فیبرهای مقاوم است، بنابراین به حمایت از میکروبیوم روده کمک میکند. اوما نیدو متخصص روانشناسی تغذیه توضیح میدهد که خوردن عدس میکروبهای خوب بدن که از سلامت ما به طور کلی پشتیبانی میکنند، تقویت می کند.
پیشگیری از دیابت: تحقیقات نشان داده است که خوردن عدس جوانه زده به طور منظم ممکن است به پیشگیری و کنترل دیابت کمک کند و همچنین عدس ممکن است سطح گلوکز و چربی خون را کاهش داده و از متابولیسم لیپوپروتئینها در افراد دیابتی و افراد سالم حمایت کند.
یک منبع مهم برای پروتئین و فیبر: کیت توماس جوب متخصص تغذیه توضیح میدهد که حبوبات سرشار از پروتئین و فیبر هستند و به چربی خیلی کمی دارند.
ایوب با اشاره به اینکه عدس منبع مهمی از ویتامین B بوده و حاوی مقادیر زیادی فولات و آهن است تأکید کرد که یک فنجان عدس ۱۸ گرم پروتئین و ۱۵ گرم فیبر فراهم میکند، که "برابر است با مقدار پروتئین در ۳ تخم مرغ و مقدار فیبر بیش از آنچه که یک فرد عادی در روز مصرف میکند.
بهبود عملکرد هضم غذا: عدس به لطف فیبری که دارد عملکردهای هضم غذا را تقویت میکند. "سرنا بن" متخصص تغذیه میگوید: "یک رژیم غذایی غنی از فیبر میتواند به شما در حفظ سلامت روده، کاهش کلسترول، کنترل قند خون و کاهش وزن کمک کند.
بیشتر بخوانید
بهترین منابع غذایی برای تامین نیاز بدن به فیبر
رژیم غذایی مناسب برای هرگروه خونی
انتهای پیام/