در گزارش زیر طرز تهیه بیسکویت شیشه ای را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه بیسکویت شیشه ای آشنا کنیم.

مواد لازم:

آرد ۲.۵ پیمانه
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
آب نبات رنگی خرد شده به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه
اول به مایه بیسکویت نیاز داریم:
اول شکر و کره رو با همزن خوب مخلوط میکنیم تا روشن‌تر شه و کمی پف کنه.
تخم مرغ و وانیل رو اضافه و مخلوط میکنیم.
 آرد الک شده رو اضافه میکنیم و با همزن مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر یکدست بشه.
خمیر رو بین دو لایه نایلون با وردنه پهن میکنیم و حداقل نیم ساعت داخل یخچال میذاریم.
 فر رو با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم و میذاریم گرم شه، آب نبات‌های رنگی رو خرد میکنیم (یا داخل یه نایلون به کمک گوشت کوب یا پشت قاشق، یا داخل مخلوط کن).
برای برش زدن خمیر حداقل به دو سایز کاتر هم شکل نیاز داریم، مثل شکل زیر برش میزنیم و قسمت کوچکتر رو با احتیاط خارج میکنیم
خمیر بریده شده رو روی کاغذ روغنی که روی سینی فر باز کردیم میذاریم و قسمت خالی وسطش رو با آب نبات رنگی خرد شده پرمیکنیم، سعی میکنیم زیاد به لبه‌های خمیر نچسبه.
بعد تمام شیرینی‌ها سینی رو داخل فر میگذاریم.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.