به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سعید رضا کامرانی مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس در جلسه هماهنگی و برنامهریزی دبیرخانه استانی بیست و سومین جشنواره بینالمللی قصهگویی با اشاره به اهمیت قصه و قصهگویی در جامعه، این فعالیت را یکی از اصلیترین برنامههای کانون از سالیان گذشته تاکنون دانست که در سطوح مختلف استانی، ملی و بینالمللی برگزار میشود.
او، برگزاری بیوقفه این رویداد فرهنگی هنری را نشان مهم بودن این جشنواره برشمرد که استان فارس نیز به عنوان استانی فرهنگدوست و ادبپرور در این راه دارای سابقه طولانی و درخشان بوده و موفقیت قصهگویان کانون فارس در سطوح مختلف را مؤید همین موضوع دانست.
کامرانی با تاکید بر شعار امسال که از سوی مقام معظم رهبری با نام تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها نامگذاری شده، گفت: باید با تمام توان برای برگزاری بیست و سومین جشنواره قصهگویی که مخاطب آن علاوه بر مربیان کانون، اعضا، دانشآموزان، اولیای تربیتی، خانوادهها و پدر بزرگها و مادربزرگها هستند تلاش کرد.
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس، قصه را ابزاری ارزشمند و مؤثر در تعلیم تربیت دانست که میتوان با آن، علاوه بر آموزش غیرمستقیم و امر و نهی کردن که چندان هم نتیجهبخش نیست، استفاده کرد و آینده را ساخت.
او، بیان کرد: در اهمیت قصه همین بس که خداوند متعال در کتاب آسمانی قرآن با استفاده از قصه، بسیاری از تعالیم را به بندگان یادآور شده و قرآن به سورهای به نام سوره قصص مزین شده و خداوند بسیاری از مفاهیم تربیتی را در قالب قصه و داستان آورده است.
کامرانی، تصریح کرد: دنیا با همه پیشرفتی که در عرصههای مختلف داشته و با وجود تکنولوژیهای روزآمد، بسیاری از ابزار را به عقب رانده و منسوخ کرده اما همچنان جایگزینی برای قصه و قصهگویی نیافته است.
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس، ادامه داد: قصه تنها به عنوان شاخص برد و باخت نیست بلکه مانند یک رسانه بوده و میتواند نقش بسیار مثبتی را در جامعه ایفا کند و برگزاری جشنواره، فقط انگیزهبخشی است به کسانی که در این راه به صورت حرفهای فعالیت میکنند.
او، از اعضای دبیرخانه درخواست کرد تا با تلاش مضاعف در برگزاری آموزشهای مرتبط، اطلاعرسانی و بهرهگیری از نظرات و حضور صاحبنظران، بر کمیت و کیفیت جشنواره بیست و سوم بیافزایند.
منبع: مهر
انتهای پیام/ت