در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه  ته‌چین سبزى پلوى لقمه‌اى را به شما آموزش دهیم.


بیشتربخوانید 


مواد مورد نیاز

برنج آبکش کرده ..... ٢ پیمانه

سبزى پلوئی..... یک پیمانه

ماست چکیده...... ٢ قاشق سوپخورى

زرده تخم مرغ ......١ عدد

زعفران غلیظ.... ١ قاشق چایخورى

روغن مایع .....٢ قاشق سوپخورى

ماهى تیلاپیا .... ١ عدد

نمک و فلفل ..... به میزان لازم

روش‌تهیه

برنج، سبزى، ماست، زرده تخم مرغ، زعفران و روغن مایع را مخلوط کنید. آن‌گاه از مواد فراهم کرده داخل قالب‌های ساوارین بریزید و خوب فشار دهید تا منسجم شود. سپس در فر گرم کرده با دمای ١٦٠ درجة سانتیگراد به مدت ٢٠ دقیقه بگذارید تا بپزد. حالا ماهى تیلاپیا را که با نمک و فلفل و زعفران مزه دار کرده‌اید، در فر گرم کرده با دمای ١٦٠ درجه سانتیگراد به مدت یک ربع پخته و به تکه‌هاى یک اندازه درآورده و روى ته چین‌هاى آماده کرده قرار دهید.

خواص زعفران

زعفران، که به ادویه طلایی نیز معروف است؛ سالهاست که به غذا‌های ما طعم و رنگ و بوی خاصی می‌بخشد. تحقیقات نشان داده که این ادویه گران قیمت

می‌تواند به عنوان آنتی اکسیدان به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند و سطح انرژی را بالا ببرد.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.