به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کیش ماهی شیر را به شما آموزش دهیم.
بیشتربخوانید
مواد لازم
خمیر فیلو...... ۸ ورق
کرهی آبکرده.....۱۰۰ گرم
تخممرغ.... ۳ عدد
شیر.... ۲ قاشق سوپخوری
خامهی صبحانه..... ۳۰۰ گرم
پنیر موزارلای رندهکرده.... ۲۰۰ گرم
پنیر پارمسان رندهکرده...... ۵۰ گرم
مواد لازم میانی:
کره .... ۵۰ گرم
روغن مایع..... ۲ قاشق سوپخوری
پیاز قرمز خلالی خرد کرده ۲....... عدد (یکدوم پیمانه)
فیلهی ماهی شیر خردکرده.....۱ کیلوگرم
قارچ ورقهای خرد کرده .....۵۰۰ گرم
آبلیمو..... ۲ قاشق سوپخوری
کنسرو ذرت ......۱ پیمانه
نمک و فلفل .... به میزان لازم
آویشن.... ۱ قاشق چایخوری
روشتهیه
قالب پای را به قطر ۲۴ سانتیمتر چرب کنید، روی خمیرهای فیلو کره بمالید و آنها را روی هم در قالب بگذارید. آنگاه مواد میانی را فراهم کنید و در قالب روی خمیر فیلو بریزید. سپس تخممرغها، شیر و خامه را با هم مخلوط کنید و روی مواد میانی بدهید. حالا مخلوط هر دو پنیر را نیز روی کیش بپاشید و آن را به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد بپزید.
روش تهیهی مواد میانی:
کره و روغن مایع را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم کنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آنگاه پیاز را از تابه بیرون آورید و ماهی را در همان تابه تفت دهید. سپس ماهی را از تابه در آورید و قارچ را درون تابه بریزید و تفت دهید. حالا پیاز، ماهی، قارچ، آبلیمو، ذرت، نمک، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کنید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/