به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،دکتر رشید حیدریمقدم رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان در ستاد پیشگیری، کنترل و مقابله با ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی همدان که با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، افزود: ۶۴ طرح عمرانی در قالب ۴۵ هزار متر مربع طی این مدت در استان همدان اجرا و به ظرفیت مراکز درمانی، بهداشتی و خدماتی دانشگاه علوم پزشکی اضافه شده است.
او اظهار داشت: با وجود شیوع ویروس کرونا و محدودیتهای ایجاد شده، شمار تختهای دیالیز استان همدان از ۹۰ به ۱۸۰ تخت افزایش یافته و همچنین ۱۲۰ تخت جدید نیز به ظرفیت ۱۴۶ تخت بخش آی. سی. یو مراکز درمانی این استان اضافه شده و زیر ساخت لازم برای ایجاد ۵۶ تخت دیگر نیز فراهم شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان همچنین به دستاوردهای حوزه تحقیقات و فناوری این استان اشاره وبیان کرد: در حوزه پژوهش ۱۷۰ طرح با محوریت کووید ۱۹ در استان مصوب شده که ۹ طرح از این تعداد فن آورانه است.
حیدری مقدم از به روز رسانی و پرداخت منظم کارانه، اضافه کار و سایر مطالبات کارکنان بخشهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و گفت: علاوه بر اینها ۱۱ دستگاه اکسیژن ساز بین ۶۰۰ تا یک هزار لیتری در بیمارستانهای این استان نصب و راه اندازی شده و به زودی ۲ دستگاه دیگر نیز نصب میشود.
او ادامه داد: ۲۶ دستگاه ونتیلاتور برای استان همدان خریداری و آزمایشگاه تست کووید ۱۹ نیز در همدان راه اندازی شد که تاکنون تست و آزمایش مربوط به ۱۲۰ هزار نفر در این مرکز انجام شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: به منظور حفظ سلامت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی افزون بر ۳۰ میلیارد تومان تجهیزات حفاظت فردی نیز از ابتدای اپیدمی ویروس کرونا تاکنون خریداری و تحویل شده است.
حیدری مقدم از فعالیت ۶ شرکت دانشبنیان در زمینه تولید ماسک در استان همدان خبر داد و افزود: در آغازین روزهای شیوع ویروس، دغدغه تأمین ماسک و لوازم حفاظت فردی برای بیشتر دانشگاههای کشور وجود داشت، اما اکنون این استان نه تنها در تولید ماسک خودکفا شده بلکه به ۱۲ استان دیگر ماسک و تجهیزات حفاظت فردی صادر میکند.
این مسئول ابراز داشت: در موج اول همه گیری ویروس، تعداد بستریهای استان همدان به ۴۲۰ مورد با میانگین روزانه سه تا چهار فوتی، موج دوم به ۶۵۰ بستری و میانگین فوتی ۶ تا ۸ نفر در روز و موج سوم یک هزار و ۲۵۰ مورد بستری با ۱۳ تا ۱۵ مورد فوت روزانه را داشتیم.
حیدری مقدم گفت: در موجهای گذشته همه گیری ویروس، تعداد موارد مثبت بستری حداکثر به ۱۴۰ نفر رسید که هم اینک از مرز ۲۰۰ نفر عبور کرده و موارد مثبت سرپایی نیز حداکثر ۳۰۰ مورد بود که در حال حاضر با سه برابر افزایش به ۹۰۰ بیمار رسیده است.
انتهای پیام/ج