به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،شهرام کرمی با تاکید بر صیانت از اراضی و حفظ حقوق بیت المال در حوزههای منابع طبیعی، اراضی کشاورزی، مقابله با تغییر کاربریهای غیرمجاز ، اظهار کرد: در این راستا و با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و ریاست قوه قضاییه طی سال گذشته جلسات شورای حفاظت از اراضی و حقوق بیت المال استان به صورت مکرر برگزار شد و اقدامات مهمی نیز در دستور کار قرار گرفت.
او بیان کرد: در حوزه مقابله با تغییرکاربری اراضی و باغها علاوه بر شناسایی و تشکیل پرونده کیفری برای افرادی که در زمینه زمین خواری اشتهار دارند، طی سال ۱۳۹۹ با صدور ۷۵۶ مورد دستور موقت، بیش از ۱۵۱ هکتار از اراضی زراعی استان رفع تصرف شد.
دادستان کرمانشاه بااشاره به رشد چندبرابری اعاده به وضع سابق اراضی تغییر کاربری شده در استان طی سال گذشته، افزود: طی سال گذشته در حالی ۱۵۱ هکتار از اراضی استان اعاده به وضع سابق شد که در مدت ۱۰ سال ماقبل آن تنها در ۶۲۵ مورد معادل ۱۶۴ هکتار از اراضی اعاده شده بود.
او در ادامه با تاکید بر لزوم گسترش فرهنگ حفاظت از اراضی ملی و منابع آبی در جامعه، عنوان کرد: بر این اساس طی سال گذشته دستگاههای ذیربط اقدام به ترویج فرهنگ و اخلاق زیست محیطی و ایجاد احساس مسئولیت اجتماعی برای صیانت از اراضی ملی و منابع طبیعی توسط آحاد جامعه کردند که امیدواریم امسال هم این برنامهها تداوم داشته باشد.
کرمی در ادامه به مجوزهایی که برای تاسیس گلخانه صادر، اما هیچگاه گلخانهای تاسیس نمیشود اشاره کرد و گفت: گاها برخی افراد که مجوز تغییر کاربری برای تاسیس گلخانه را میگیرند، پس از اخذ مجوز اقدام به تبدیل و قطعه بندی اراضی جهت فروش برای ساخت ویلا میکنند، بنابراین از دستگاههای متولی درخواست کردیم تا تمام مجوزهایی را که با این منظور طی پنج سال اخیر صادر کرده اند مورد بررسی قرار دهند و در صورتی که با این مجوز تغییر کاربری انجام شده بود، برخورد لازم صورت گیرد.
دادستان کرمانشاه گفت: همچنین از سال گذشته گشتهای سیار امور اراضی را در استان راه اندازی کردیم و با واحدهای مسکونی و صنفی که به طور غیرمجاز و برخلاف ضوابط و مقررات اجرایی عمل کرده اند، برخورد شد.
انتهای پیام/ز