به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، کئی ترشک یکی از غذاهای سنتی مردم غرب گلستان است که در عین سادگی مراحل تهیه و پخت، بسیار هم لذیذ است.
راحله رایجی یکی از شهروندان کردکویی است که در مورد این غذا میگوید: کئی ترشک یکی از غذاهای سنتی است که مردم محلی در ایام ماه رمضان برای تنوع افطار از آن استفاده میکنند و معمولا با نان صرف میشود.
او در مورد مزه این غذا افزود: این غذا بسیار ساده، اما خوشمزه است برای تهیه این غذا باید موادی مانند کدو سبز، گوجه فرنگی، پیاز، سیر، انار دانه شده، نمک و فلفل به میزان لازم را فراهم کرد.
رایجی ادامه داد: برخیها به این ترکیب رب گوجه هم اضافه میکنند و یا به هنگام سرو بر روی آن آب نارنج میریزند که این کار سلیقهای و بستگی به ذائقه افراد دارد.
او گفت: ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و همراه با سیر در تابه تفت میدهیم، کدوها را حلقه حلقه کرده به پیاز اضافه میکنیم کمی که کدوها پخته شد گوجهفرنگی را به همراه نمک، فلفل و انارهای دانه شده به مواد اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم تا مواد جذب هم شوند.
رایجی افزود: در این مرحله در صورت تمایل میتوانید رب گوجه فرنگی یا آب نارنج را به مواد اضافه کنیم سپس به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد.
انتهای پیام / چ