به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، بهزاد باباخانی سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با اشاره به آرامش و اشباع بازار گوشت مرغ در استان بر لزوم ادامه نظارت دقیق در این بازار تاکید کرد.
او گفت : ثبت نام اجزای زنجیره تولید مرغ از تولید تا توزیع در سامانه جامع تجارت موجب حذف واسطهها و واقعی سازی قیمت میشود و همه ذینفعان موظف به ثبت نام در این سامانه هستند در غیر اینصورت اجازه فعالیت نخواهند داشت.
او از فعالان این بخشها خواست با مراجعه به سامانه جامع تجارت در شبکه اینترنت به آدرس https://www.ntsw.ir/ نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
باباخانی افزود: روند ثبت نام این واحدها به صورت مستمر پیگیری میشود و واحدهایی که در این سامانه ثبت نام نکنند نمیتوانند فعالیتی داشته باشند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه با بیان اینکه اکنون ۵۷۶ واحد مرغداری گوشتی در استان فعال است، گفت: در این تعداد مرغداری سالانه ۷۲هزار تن گوشت مرغ تولید میشود.
نوربخش حاتمی با اشاره به افزایش ۲۲ درصدی تولید مرغ در سال ۹۹ به نسبت سال ۹۲، افزود: میزان تولید گوشت مرغ در استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۲، در حدود ۵۸ هزار و ۸۵۷ تن بود که اکنون به بیش از ۷۲ هزار تن رسیده است.
او افزود: در سال ۹۲ تعداد ۴۹۵ واحد مرغ گوشتی در استان کرمانشاه فعال بود که این تعداد اکنون به ۵۷۶ واحد افزایش یافته است.
او گفت: استان کرمانشاه یکی از قطبهای تولید گوشت مرغ در کشور است و در صورت هماهنگی بین بخشهای تولید و توزیع شاهد نظم بخشی و رفع مشکلات در بازار خواهیم بود.
معاون بازرسی و حمایت از حقوق تولیدکنندگان و مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر قیمت مصوب مرغ برای مصرفکننده ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان بوده و فروش مرغ کشتار روز با نرخ بالاتر از قیمت اعلامشده ممنوع است.
مسعود بیگلری از شهروندان خواست، هرگونه موارد تخلف شامل گرانفروشی، درج نکردن قیمت، عرضه خارج از شبکه، کمفروشی را از طریق شماره ۱۲۴ ستاد خبری اداره صنعت معدن و تجارت اطلاع دهند.
او گفت: بازرسان سازمان صمت در استان به صورت روزانه از مرغ فروشیهای سطح استان بازدید میکنند و با هرگونه تخلفی برخورد خواهند کرد.
او تشکیل پرونده و جریمه مرغ فروشان را از جمله اقدامات این سازمان برای مرغ فروشان متخلف اعلام کرد .
انتهای پیام/د