به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، بی تردید خیلی از ما اسم خدیجه کبری را که میشنویم یاد حجت الاسلام شهاب مرادی میافتیم که سال هاست تلاش میکند تا نام و یاد ام المومنین خدیجه کبری را در دل مومنان زنده کند و روشن نگاه دارد.
حجت الاسلام مرادی در چند مقطع در سالهای گذشته با اهدا سکه طلا به نوزادهایی با نام مبارک خدیجه خبرساز شد و قصدش جلب توجه به آمار اندک استفاده از این نام برای نوزادهای ایرانی بود.
حجت الاسلام شهاب مرادی حالا دو سه سالی است در سالروز وفات خدیجه کبری از مردم میخواهد از دختران خردسال شان که به بیان خود به ام المومنین خدیجه کبری ابراز ارادت میکنند فیلم بگیرند و برای یک حساب اینستاگرامی به نام «مادرم خدیجه» ارسال کنند. او جوایزی هم برای این دختران خردسال به قید قرعه تعیین کرد که در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی نیز بازتاب وسیعی داشت.
شهاب مرادی از فعالیتهای انجام شده در سالهای اخیر تجلیل کرد؛ فعالیتهایی که توسط دلسوزان و کارشناسان فرهنگی در قالب سخنرانی، انتشار کتاب و برگزاری همایش صورت گرفته، اما خودش برای بزرگداشت نام حضرت خدیجه طرحها و دغدغههای متنوعی دارد از جمله او چند بار ضرب سکه طلا به نام حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها همسر پیامبر و نام گذاری یک میدان یا بوستان در هر شهر به نام ایشان را پیشنهاد کرده است و شاید همین اقدامات او باعث حرکتهای جدیدی برای یاد و خاطره حضرت خدیجه در سطح کشور و به ویژه در فضای مجازی شده است.
حجت الاسلام شهاب مرادی در گفتگو با خبرنگارحوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره حضرت خدیجه گفت: باید بدانیم که خدیجه کبری طبق این روایت "وَ کَانَتْ خَدِیجَةُ وَزِیرَةَ صِدْقٍ عَلَى اَلْإِسْلاَمِ وَ کَانَ یَسْکُنُ إِلَیْهَا. " وزیر اسلام بوده است. او مادر ائمه، اولین مسلمان و اولین تصدیق کننده رسول خدا بود. امیرالمومنین فرموده اند که اول پیامبر بود بعد خدیجه و من سومین آنها در اسلام بودم. " وَ لَمْ یَجْمَعْ بَیْتٌ وَاحِدٌ یَوْمَئِذٍ فِی الْإِسْلَامِ غَیْرَ رَسُولِ اللَّهِ (صلی الله علیه وآله) وَ خَدِیجَةَ وَ أَنَا ثَالِثُهُمَا.
حضرت علی در ادامه پرسید:آیا آن چنان که او برای اسلام و برای رسول خدا زحمت کشیده و تلاش کرده قدردان او هستیم؟
وی در ادامه درباره زنده نگه داشتن نام حضرت خدیجه بیان کرد: در ابتدا پیشنهاد طرح سکه را در یک برنامه تلویزیونی مطرح کردم، اما پاسخی نشنیدم. از ضرب سکه که بگذریم تشکیل بنیاد خیریه مادر مهربان در ذهنم شکل گرفت و این بنیاد که به نام مادر مهربان ام المومنین خدیجه کبری (س) است، ۹ سال پیش با سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیون تومانی از وزارت کشور در قالب بنیاد ملی مجوز گرفت. همه اعضای بنیاد خیریه مادر مهربان را جوانان مذهبی تشکیل میدهند و کارش هم فقط غذا دادن به کودکان است؛ یعنی همان کاری که حضرت خدیجه انجام میداد.
مرادی به قوانین و مصوبات این بنیاد هم گریزی زد و گفت: چهره هیچ کودکی در سایت و تبلیغات این بنیاد دیده نمیشود. این خلاف کرامت است و حقوق کودک ایجاب میکند این احتیاطها انجام شود. یعنی کودکان را سوژه نمیکنیم که مردم پول بیشتری بدهند. چون این کودکان فردا که بزرگ شوند، میگویند زمانی فقیر بوده اند و شما فقط تصاویری از بشقاب غذا یا لبخند یک کودک را میبینید.
حتی در دوران همه گیری ویروس کرونا فعالیتهای بنیاد خیریه مادر مهربان متوقف نشده و به طور مستمر برنامه پخش عصرانه به کودکان نیازمند، انجام و پخش قربانیها و نذورات و ... بین نیازمندان را با رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی اجرا میکند.
وی درباره طرحهای بنیاد مادر مهربان توضیح داد: طرحهای این بنیاد تقریبا به صورتی گمنام انجام میشود. یعنی حتی وقتی بستهای را به خانههای نیازمندان میبرند، نام و نشانی از خیریه و صدقه دیده نمیشود وفقط چند کلمه بر روی بستهها خودنمایی میکند. «هدیهای از مادر مهربان» با نقاشیها و جملات شاد و امیدبخشی که دانشجویان کلاس مجردهای شهاب مرادی روی آن بستههای خوشمزه و هدیه مینویسند.
انتهای پیام/
حضرت خدیجه سلام الله علیها اولین زن مسلمان بودند
با پیروی از سنت حسنه پیامبر اکرم حضرت رسول الله ص ازدواج جوانان تهی دست پاکدامن صادق مومنین مسلمین حزب الله با بیوه زنان ثروتمند مومنین پارسا و تولید نسل زیاد فرزند آوری سالم و صالح می تواند یاد و نام حضرت خدیجه را همیشه در جوامع اسلامی و جامعه اسلامی ایران عزیزمان زنده نگاه داشت .
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .