خسارت کرونا به واحدهای تولید قارچ

شیوع کرونا باعث کاهش مصرف غذاهای آماده و به دنبال آن کاهش مصرف قارچ شده و این موضوع تولیدکنندگان قارچ را دچار مشکل کرده است.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد شجعی مدیر جهاد کشاورزی کاشمر در نشستی با تولیدکنندگان قارچ گفت: کاشمر با داشتن زنجیره تولید، بسته بندی و فرآوری قارچ یکی از شهرستان‌های پیشرو در زمینه تولید قارچ خوراکی است که سالانه ۱۲۰۰ تن قارچ خوراکی تولید می‌کند.

او افزود: هم اکنون ۱۳۰ واحد پرورش قارچ و زنجیره‌ها در شهرستان کاشمر در حال فعالیت هستند.


بیشتر بخوانید


 حسینی نماینده واحد‌های تولید قارچ نیز در این نشست به بیان مشکلات بخش تولید پرداخت و گفت: به علت تغییر شرایط و وجود بیماری کرونا فروشگاه‌های غذای آماده تعطیل و مصرف قارچ در منطقه کاهش یافته است که نیازمند پشتیبانی در بحث تأمین بازار هستیم.

او افزود: به علت آسیب شدید مالی وارد شده در دوران بیماری کرونا، برای تأمین سرمایه در گردش واحد‌های تولید قارچ مساعدت و همراهی جهاد کشاورزی را خواستار هستیم.


انتهای پیام//م. د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.