شهروند خبرنگار مازندران؛
لذت رانندگی در جاده برفی سوادکوه + فیلم
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه سس آنچیلادای قرمز را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
۳/۴ قاشق چای خوری نمک
۱/۲ قاشق چای خوری پودر سیر
۱/۴ قاشق چای خوری فلفل قرمز
۱/۲ قاشق چای خوری زیره
۲ قاشق غذا خوری آرد
۲ قاشق غذا خوری روغن گیاهی
۲ قاشق غذا خوری فلفل سیاه
۲ فنجان آب
۸۵ گرم گوجه فرنگی
بیشتربخوانید
دستور تهیه
روغن، آرد و فلفل سیاه رو توی یک قابلمه متوسط میریزیم. روی حرارت متوسط قرار داده و با هم مخلوط میکنیم.
به هم زدن ادامه میدیم تا مواد به جوش بیاد. زمانی که به جوش اومد، یک دقیقه روی حرارت هم میزنیم.
آب، رب گوجه فرنگی، زیره، پودر سیر و فلفل قرمز رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا پخته بشه. زمانی که به جوش بیاد سس کمی غلیظتر میشه
نمک رو اضافه میکنیم و سس آماده استفاده ست.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/